Ochutnajte fusilli s čili papričkami
Peter Šimek z reštaurácie hotelu Abadona v Bratislave pripravil chutné jedlo z cestovín.
Potrebujeme:
800 g cestovín fusilli (vretienka)
200 g cibule
50 g čili papričiek
strúčik cesnaku
100 ml mäsového vývaru soľ olej
Postup:
Na oleji urestujeme cibuľu, pridáme pokrájané čili papričky, cesnak a mäsový vývar.
Necháme prejsť varom a zmes nalejeme na vopred uvarené cestoviny.
Dochutíme soľou.
Pripravil: Peter Šimek
Foto: Ľuboš Pilc
800 g cestovín fusilli (vretienka)
200 g cibule
50 g čili papričiek
strúčik cesnaku
100 ml mäsového vývaru soľ olej
Postup:
Na oleji urestujeme cibuľu, pridáme pokrájané čili papričky, cesnak a mäsový vývar.
Necháme prejsť varom a zmes nalejeme na vopred uvarené cestoviny.
Dochutíme soľou.
Pripravil: Peter Šimek
Foto: Ľuboš Pilc