JEMNÁ CHUŤ ČOKOLÁDY CALLEBAUT
Už ste ochutnali najjemnejšiu čokoládu na svete? Ak nie, tak sa rozhodne s chuťou zahryznite do čokolád značky Callebaut. Nechajte si rozmaznávať svoje chuťové poháriky nezameniteľnou chuťou. Receptúra tejto luxusnej belgickej značky tkvie v jej receptúre, ktorú vám však nikto neprezradí. Výrobcovia sa chvália najmä tým, že starostlivo vyberajú najlepšie kakaové bôby, ktoré neskôr v celosti pražia a tým im dodávajú nezameniteľnú arómu.
cokolada,jemnost,callebaut,cut,jedlo,chute sveta,
Všetky prísady dodávané do tejto čokolády sú spracovávané tými najjemnejšími technológiami. Miešajú ich s precíznosťou, až pokiaľ sa chuť a aróma nezosúladia do jedného unikátneho celku. Vložením kakaového masla a kvapky prírodnej vanilky sa rozvonia celá továreň na výrobu čokolád. Ak ochutnáte takéto zloženie, môžete si byť istí, že sa vám krásne rozpustí na jazyku. Práve toto dokonalé zladenie robí zo značky Callebaut najlepšiu belgickú čokoládu. Jemnosť čokoláde dodáva aj stopercentná ručná práca, výrobcovia ju starostlivo miešajú vlastnými rukami. Okrem klasickej mliečnej čokolády vám pripravia aj bielu, horkú alebo príchuť bez použitia cukru. Nezabudnuteľné sú aj bonbóny s marcipánovou, karamelovou, pistáciovou, ovocnou, orieškovou alebo jazmínovou príchuťou. V ponuke má čokoládovňa aj špeciality na rôzne príležitosti – Veľkú noc, sviatok svätého Valentína alebo Vianoce. Callebaut sa snaží svoje dlhoročné skúsenosti a talent využiť na zdokonaľovanie svojho remesla. Táto značka je jednoducho nezameniteľná, mnohí výrobcovia čokolády sa ju už dlhé roky snažia napodobňovať, no pravá chuť tejto delikatesy sa jednoducho nedá zameniť.