Presunúť na hlavný obsah

Muž mojich snov bol v skutočnosti dlhé roky niekým iným: Málokto by zrejme zareagoval tak ako ja...

Feminity

Niekedy láska dokáže prekvapiť. A oveľa viac, ako ste možno predpokladali. Alena presne vie, o čom to je. To čo sa odohralo v jej živote by nikdy nečakala.

Alena sa vydávala hneď po vysokej škole. S Tomášom to bola láska na prvý pohľad. Chodili spolu celú výšku, takže svadba bola niečo, s čím všetci počítali. 

Inšpirujte sa: Krásny chlap vás nepodvedie, aj keď si to myslíte: Najväčší neverníci bývajú paradoxne títo

Prvý rok manželstva bol ako z rozprávky

”Tomáš bol pre mňa prototypom dokonalého muža. Bol milý, galantný, pozorný a láskavý. Presne taký o akom som roky snívala,” začína svoje rozprávanie Alena. ”Zahŕňal ma pozornosťou, nežnosťami, láskou. Splnil mi všetko čo mi na očiach videl. Všetky moje kamarátky mi Tomáša závideli. Z každej strany som počúvala, aký je úžasný. A on aj bol. Avšak predsa len bolo niečo, čo som o vlastnom mužovi ani len netušila.” 

Začalo to nenápadne

Keď sa Alene a Tomášovi narodila dcérka, zmenil sa. Hoci sa o rodinu príkladne staral, začal čoraz viac času tráviť v spoločnosti svojich kolegov a kamarátov. Obzvlášť jedného. Adama. ”Nieže by chodili po baroch, či pánskych jazdách, ale Adam sa stával pomaly členom našej rodiny. Často u nás zostal na večeri, pomáhal mi s malou, Tomášovi s drobnými opravami okolo domu. Bolo to od neho milé, avšak mala som pocit, že môj muž sa mu venuje oveľa viac ako mne. Len som nerozumela tomu, prečo. No veľmi rýchlo som pochopila." 

Okamih, ktorý zmenil všetko

Jedného dňa, keď sa Alena vrátila z víkendu u rodičov s dcérkou skôr, zažila šok, aký by nepriala ani tomu najhoršiemu nepriateľovi. Jej muž si vychutnával spoločnú večeru s Adamom u nich doma. Nechýbala medzi nimi chémia a vášeň. ”Zostala som ako paralyzovaná. To, že môj muž môže byť gay by mi nenapadlo ani vo sne. No keď som si spätne začala nepremietať udalosti posledného obdobia, všetko do seba zapadalo ako domček z karát. Z nášho vzťahu sa vytratila intimita a v podstate sa z nás stali skôr spolubývajúci. Tomáš sa mi snažil všetko vysvetliť a sám nevedel, kedy to vlastne odhalil. Aj pre neho to bolo niečo nové. Veľmi rýchlo som pochopila, že toto je niečo, čo ja nezmením. Bolo to niečo, s čím som nemohla súperiť. Práve preto som sa rozhodla, že bude lepšie ak zostaneme kamarátmi, akoby sme si mali niečo vyčítať. Adam sa po pár mesiacoh nasťahoval k nám a malá Johanka tak má o jedného ocka naviac. Ešte neviem, ako jej to vysvetlíme, keď bude staršia, no zatiaľ je to podľa mňa pre nás všetkých to najlepšie riešenie…”

Mohlo by vás zaujímať: Outfity zložené z kúskov z rifľoviny: Takto zaujmete na prvý pohľad a udržíte si status ikony