Presunúť na hlavný obsah

Milenky si niekedy nedokážu priznať pravdu: Keby vás však naozaj chcel, urobil by jednu z týchto vecí

Partnerské vzťahy

Nahovárať si a žiť v ilúzii je síce pekné, no krátkodobé. Ak by ste totiž niekomu stáli za to, jednoznačne by sa zachoval nejako takto.

Ostal by...

To je prvé a základné. Ak si po sexe s vami len nemotorne natiahne nohavice a poberá sa domov, akoby ste sa ešte pred chvíľkou náruživo nebozkávali, buďte si istá, že v sebe cíti pocit krivdy, ktorý ho zožiera a nedá mu pokoj ani natoľko, aby si vedľa vás ľahol a prespal. A vôbec, spať vedľa niekoho znamená oveľa viac ako sex. Je to niečo celkom iné. Čo ak sa zobudíte v objatí, budete sa v noci túliť alebo sa nebodaj dotknete perami? To by znamenalo, že je medzi vami viac ako len vášeň a živočíšny sex, a to si predsa nemôže dovoliť.

Inšpirujte sa: Prečo sa dnešní muži po 30-tke nechcú viazať? Toto sú dôvody, ktoré ich odrádzajú od dlhodobého vzťahu

Konfrontoval by...

Nie vás, ale svoju partnerku. Ak by nebol spokojný, snažil by sa problém riešiť, skúšal by viesť dialóg a keby nevidel východisko, jednoducho by veril v to, že ho niekde inde čaká niečo lepšie. Lenže len máloktorí muž je schopný vzdať sa pohodlia a zaužívanej rutiny aj keby tým získal oveľa viac. Je to totiž risk, oveľa väčší ako ten v práci či pri investovaní. A aj preto sa im podstupuje oveľa ťažšie a pokiaľ im na milenke skutočne nezáleží, nie sú kvôli nej schopní tejto zmeny takmer nikdy.

Mohlo by vás zaujímať: Naučte sa triky od šťastne zadaných: Päť rituálov, ktoré robia spokojné páry

Napísal by...

Aj keď tvrdí, že nenapíše, a že sa spolu musíte prestať rozprávať, nakoniec by ho to zlomilo. Našiel vo vás totiž to, čo márne hľadal vo vlastnom vzťahu a dlhé roky nenachádzal a verte nám, že sa toho len tak nevzdá. Prvé dni bude hrať hrdinu, no potom ho vlastná otupnosť a potreba deliť sa s vami o nové veci a o to, čo jeho polovičku absolútne nezaujíma, zmohne a nebude si vedieť pomôcť. Možno to nie je riešenie daného stavu, minimálne tým však ukáže svoju bezmocnosť a neutíchajúci záujem.

Je tam...

Vtedy, keď ho potrebujete. Ak je vám naozaj zle, potrebujete ho presne v určitom okamihu a on je práve v riskantnej situácii, ak mu naozaj záleží, bude tam pre vás. Akokoľvek to je práve nevhodné alebo nepríjemné, čas na vás si nájde vždy, a to už len kvôli tomu, že chce vedieť, čo sa s vami deje. Je to možno riskantné, no jemu to za to stojí. Čo však potom? To už je len a len na vás a na tom, či ste ochotná zabojovať a získať si ho úplne alebo vám to za trápenie a starosti skutočne nestojí.

Nenechajte si ujsť: Keď sme sa brali, jeho mama mi povedala jednu vec o jeho minulosti: Až pri obrade však vyšla najavo celá pravda

Myslíte si, že by sa muž skutočne zachoval nejak podobne?

spolu hlasovalo 169 ľudí

Áno
137
Nie
32