Presunúť na hlavný obsah

Supermodelka Tereza Maxová žije rozprávkový život: Krásu a šarm zdedila po mame, ktorá vyzerá takto výborne

Feminity

Je úspešná, vyzerá dokonale a žije svoj vlastný sen. Topmodelka Tereza Maxová. Navyše aj po rokoch má doma vážnu konkurenciu! Sami budete prekvapení koho!

Známa česká topmodelka s úspešnou kariérou, dokonalým vzhľadom a idylickým rodinným životom skutočne žije svoj vlastný sen. A aj to vidieť. Kráska doslova žiari a nikdy snáď nevyzerala lepšie. Mnohé mladé kolegyne jej môžu šarm a sexappeal závidieť. 

Samozrejme Tereza sa o seba aj príkladne stará, no gény tiež urobili svoje. Pýtate sa, po kom nežná plavovláska zdedila dokonalé črty a perfektnú postavičku? Po mame Alene.

Tá vyzerá naozaj neskutočne. Nechýba jej pôvab, šarm a grácia. Chvíle strávené spolu si mama s dcérou užívajú plnými dúškami. 

Mohlo by vás zaujímať: Dodnes je o ne veľký záujem: Najkrajšie Češky a Slovenky po 40-tke, ktoré sú pre nás inšpiráciou

Tereza je aj po 45 - tke neustále v modelingu žiadaná a my sa vôbec nedivíme prečo. Samozrejme z množstva ponúk si už vyberá. Prioritou pre ňu je rodina, s ktorou sa snaží tráviť čo najviac času

Nežná kráska je známa tým, že si vychutnáva každý okamih absolútne naplno. Práve to je podľa nej základnou esenciou šťastného života a perfekného vzhľadu.

Ak sa človek naučí tešiť z maličkostí, okamžite sa mu zmení všetko k lepšiemu. Veď aj krása predsa vychádza sčasti najmä z vnútra. Niečo na tom bude, nemyslíte?  

Prečítajte si aj: Česká supermodelka Tereza Maxová so svojou rodinou žije život ako z rozprávky: Okrem užívania však myslí aj na iných