Presunúť na hlavný obsah

Jeseň na vašich perách: Chladnejšie dni si žiadajú tlmenejšie odtiene a matné tóny, vyskúšajte tieto!

Krása

Tak, ako sme sa z letných šiat postupne prezliekli do jesenných kabátov, je na čase zmeniť aj výber rúžov. Táto maličkosť dokáže premeniť celú vašu tvár a dopriať jej na jesennej pohode viac ako si myslíte.

Na vaše ústa sa čoraz viac predierajú jesenné odtiene, ktoré pripomínajú toto zasnené obdobie. Dovoľte si uletieť a pridajte svojim perám na dramatickosti. Môžete tak urobiť práve s farbami jesene. Hnedá, odlesky oranžovej, ale aj vášnivá ružová sú opäť v móde. Zaujmú práve v matnom prevedení.

Prečítajte si tiež: Najväčší beauty trend nadchádzajúcej sezóny: Zelenú linku alebo tieň v týchto variáciách musíte vyskúšať

So sladkou vôňou

Obdobie sladkých čajov, tekvicového latté a horúcej čokolády prichádza v plnej svojej paráde. Zababušte sa do deky a svoj obľúbený dezert si vychutnajte aj na svojich ústach. Novinky, ktoré nielen krásne osviežia pery, ale dodajú im aj nezabudnuteľnú vôňu sú čoraz viac populárne. Chyťte si ich aj vy, kým sú ešte teplé!

Tmavá ako jesenné lístie

Túto jeseň sa naozaj nebojte ani tých najtmavších odtieňov. Kráľovnou všetkých farieb bude jednoznačne hnedá, ktorá sa prebíja nielen na jesenné kabáty. Svoje pery osviežte návalom tej najhnedšej farby, ktorá bude krásne kontrastovať s jemnou pleťou či béžovými očnými tieňmi. Pridajte takto svojej tvári hĺbku.

Intenzívna ružová

Baby pink odtieňom, ktoré si uchovávali svoje postavenie počas leta, odzvonilo. Na rade sú matné farby s veľkou intenzitou. Fuchsiová, cyklaménová či hlboká ružová nikdy neboli tak krásne. 

Nádych jesene

Hnedé odtiene si jemne zakomponujte do dennej rutiny. Vedia sa skvelo dopĺňať aj s inými farbami, preto nešliapnete vedľa ak ich budete centrovať do stredu pery a zvyšok necháte vyniknúť v celej svojej nahej kráse.

Mohlo by vás zaujímať: Dokonalá červená pre vaše pery: Vyberte si váš perfektný odtieň na základe týchto čŕt vašej osobnosti

Vášnivá terakota

Zahrať sa počas jesene môžete aj s oranžovou. Jej farebnosti sa počas týchto chladnejších mesiacov naozaj medze nekladú. Viete vyniknúť so žiarivou oranžovou, ktorá sa skvelo hodí tmavovláskam, ale zmyselnosť si zachováte ak siahnete po terakotových odtieňoch.