Presunúť na hlavný obsah

Čerstvá 50-tnička Zora Czoborová nedávno oslavovala: Pozrite, akú postavu predviedla v spoločnosti

Slovenské celebrity

Fitneska Zora Czoborová popiera zákony prírody. To, že nedávno oslávila 50-tku by ste zrejme pri pohľade na jej postavu netipovali.

Pred pár dňami oslávila sympatická Zora Czoborová v známom Great clube v rámci WBW party svoje okrúhle narodeniny. Zora medzi pozvanými zažiarila a na oslave nechýbali ani známe tváre.

Čítajte aj: VIDEO: Zora Czoborová prezradila, čo má v jej šatníku svoje stále miesto, ale aj to, ako sa pred letom dostať do formy

Fitneska Zora Czoborová je už dlhé roky príkladom a inšpiráciou mnohých žien. Cvičí, stará sa o seba a vďaka svojmu manželovi žiari šťastím. Pozrite, ako dobre sa dá vyzerať v 50-tke.

Na oslave narodenín známej fitnesky nechýbal ani jej sympatický manžel Peter a obom im to takto počas oslavy pristalo. 

Zore prišli zablahoželať aj naše známe Slovenky a iné tváre slovenského šoubiznisu. S úsmevom na tvári prišla speváčka Sisa Sklovská, ktorá predviedla úplne iný outfit ako doteraz a namiesto elegantných šiat zvolila šaty s motívom.

Keďže bola väčšina pozvaných v čiernom, v modro-bielej kombinácií vynikla herečka Zuzana Vačková. V pásikavom tričku mierne poodhalila ramená a celý outfit oživila výraznejším červeným rúžom. 

Inšpirujte sa: VIDEO: Vďaka tomuto si Marianna Ďurianová vypracovala ukážkovú postavu: Prezradila, na ktoré jedlo a cviky nedá dopustiť

Nechýbal ani známy módny návrhár Fero Mikloško, či moderátorka Iveta Malachovská.

Páči sa vám to, ako vyzerá dnes Zora Czoborová?

spolu hlasovalo 572 ľudí

áno
147
nie
425