Presunúť na hlavný obsah

Zmeňte čierno-biely pohľad na čierno-bielu

Feminity

Monochromatický šarm dvoch kontrastných farieb nikdy nevyjde z módy, čo ale neznamená, že čierno-biela paleta nepodlieha aktuálnym trendom. Akým? To už za vás vystopoval nákupný špión.

Aj na zdanlivo nemennú klasiku sa dá pozrieť inak, nápadito a štýlovo. Presne ako sa to podarilo stylistke Mirke Dobiš Michalkovej, ktorá pre vás v dnešnom vydaní rubriky Nákupný špión lovila čierno-biele „perly“ v predajniach nákupného centra Polus City Center. Inšpirujte sa jej profi tipmi, ako si upgradovať imidž podľa monochromatického módneho devätora. 
 

1. BUNDA – vetrovka G-STAR RAW

Po uplynulých mrazivých týždňoch je ľahká nylonová bundička do pásu vítaným osviežením šatníka. Kvalitné vypracovanie zaručí, že vás v nej neprekvapia ani dozvuky zimného vetriska. Strih, verne kopírujúci ženskú siluetu, zas povyšuje typicky športový vetrovkový kúsok na úroveň športovej elegancie. Ak máte chuť, okoreňte nevinnosť bielej poriadne vysokými podpätkami a vyzývavými šatami. Túto bundu by bola škoda nosiť iba k džínsom.
 
 
Cena: 169,95 eur

2. KABELKA DIESEL

V predajni, kde sa naša nákupná špiónka Mirka zadívala do bundičky, zavetrila aj niekoľko ďalších horúcich stôp. Nedalo sa odísť bez rozkošne hravej kompaktnej čierno-bielej kabelky. Z radu svojich monochromatických „kolegýň“ táto vybočuje invenčným tvarom, ktorý evokuje ženský výstrih. Keď sa s ňou objavíte na párty alebo na večeri, zaručene k sebe pritiahne zopár mužských žiadostivých a ženských závistlivých pohľadov! Trvácny kožený materiál sa postará o dlhú životnosť vo vašej skrini. 
 
  
Cena: 357 eur

3.Tenisky –  DIESEL

Tak ako v prípade kabelky, aj pri tejto obuvi značka Diesel dokazuje, že sa nebojí búrať módne konvencie. Kategóriu „obyčajných“ bielych pláteniek ozvláštnila pohodlnými členkovými teniskami kombinujúcimi zips a šnúrky.  
 
 
Cena: 150 eur

4. Mikina G-STAR RAW

Žiadajú sa vám vzory? Nech sa páči! Mäkučká čierno-biela mikina s grafickou potlačou je ideálny kandidát na rozšírenie vašej módnej výbavy určenej na prechod medzi ročnými obdobiami. Pridajte k nej kabát v „živej“ ružovej, žltej či zelenej, a budete hviezdou jarnej prechádzky.
 
  
Cena: 69,95 eur

5. Hodinky 

Kvalita a elegancia na seba nepotrebujú upozorňovať. Čistota dizajnu hovorí dostatočne hlasno. Švajčiarska značka hodiniek Hanowa Swiss Made je určená dámam, ktoré chcú vládnuť času bez kompromitovania štýlu. Remienok je vyrobený z odolnej lakovanej kože a oceľové hodinky s ciferníkom a s minerálovým sklíčkom vydržia bez ujmy nástrahy mechanického poškodenia. Bonusom je vodotesnosť do 3 atmosfér.
 
    
Cena: 119 eur

6. TOP  ORSAY

Ľahká bodkovaná blúzka, ktorú sme našli v predajni Orsay v Poluse, v sebe nesie retro nádych rokov šesťdesiatych. To, čo ju vracia do súčasnosti, je jemný materiál zohľadňujúci komfort nositeľky a lichotivý strih, ktorý diskrétne zakryje problémovú zónu v oblasti pásu či širšie ramená. 
 
 
Cena: 21,99 eur

7. Svetrík  ORSAY  

Keď máme v mozaike bodky, musia byť aj pásiky, a tak pre vás Mirka v Orsay vybrala tiež prechodný svetrík v monochromatickom štýle. Ak vás mätie vodorovné rozloženie pásikov, myslite na to, že predsudok o ich rozširujúcom optickom efekte je v móde dávno prekonaný. Práve naopak, tenké prúžky – v akomkoľvek smere – zoštíhľujú. 
 
Cena: 18,99 eur

8. BIJOU BRIGITTE  bižutéria 

Na prvý pohľad vyzerá tento náhrdelník ako výstavný exponát z galérie moderného umenia. O to príjemnejšie vás prekvapí, že ho zoženiete za pár eur rovno vo vašom obľúbenom nákupnom centre. Minimalizmom nasiaknutý doplnok na krk nájdete v predajni s bižutériou Bijou Brigitte v Poluse.
 
 
Cena:  12,95 eur

9. BIJOU BRIGITTE okuliare a šatka

Nákupný výlet za monochromatickými vychytávkami by nemohol byť kompletný bez šatky a slnečných okuliarov, dvoch z najpopulárnejších stylingových pomôcok všetkých žien. Na počkanie a bez námahy vytvoria účes, zvýšia tajomnosť či zakryjú známky únavy po prebdenej noci. Neprístupnosť tmavých skiel vyvažuje mašlička vo vlasoch, jasný signál, že aj ako dáma v sebe priznávate dievčenskú rozmarnosť. 
   
Cena: 
okuliare: 12,95 eur, šatka: 7,95 eur
    
Sledujte našu rubriku Nákupný špión aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 
 
Už o 2 týždne prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému „Kvetinkovanie“. Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.
 
S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.