Presunúť na hlavný obsah

Vášnivý Valentín: Užite si ho na 9 spôsobov!

Feminity

Či to bude 14. február alebo akýkoľvek iný deň v roku, oslava lásky nikdy nie je stratou času. Oslávenca či oslávenkyňu, čo do toho pôjde s vami, už istotne máte. O zvyšok výbavy sa postará Nákupný špión.

Tipujeme, že stylistka Mirka Dobiš Michalková sa tentoraz túlala Polusom v rytme songu „Love is in the Air“. Akurát možno trochu rýchlejšie, aby pre vás stihla vychytať to najlepšie z valentínskych trendov. Rubriku, ktorú na stránkach Feminity.sk pripravujeme v spolupráci s nákupným centrom Polus City Center, dnes venujeme všetkým zamilovaným a špeciálne tým, čo si nevedia rady s nákupom darčeka. Máme pre vás hneď 9 riešení! 

1. Kino a kávička

Ideálne odporúčame servírovať v tomto poradí, aby vám mohol v útulnom kaviarenskom prostredí lepšie pretráviť kultúrny zážitok. Môžete debatovať o filme, ale aj o snoch, spoločných plánoch alebo sa len tak dívať jeden druhému do očí. Veď jeden zaľúbený pohľad vydá na tisíc slov! Multikino Cinema City aj reštauráciu Flamender nájdete na prvom poschodí Polusu.        

2. Kvetinová klasika 

Indícia pre vás, páni, ktorí máte v úmysle použiť tento článok ako valentínsky ťahák (správna voľba, pozn. red.). Keď vám drahá šepne: „Na kvety si nepotrpím,“ treba čítať medzi riadkami a aj tak tú kyticu zadovážiť! Floristka z kvetinárstva Daisy v Poluse nám potvrdila, že najviac sa hodia ruže alebo tulipány v zmyselnej červenej. Vôňu kvetín a červený odtieň spája aj to, že oboje funguje ako afrodiziakum. Ak si to chcete poistiť ešte niečím tretím, stavte na čokoládu z nášho ďalšieho tipu. 

3. Srdcia plné čokolády

Pôvabné plechové srdiečka z predajne Delikateso v Poluse sú veľké tak akurát, aby sa do nich zmestila hriešna pochúťka v nehriešnom množstve. Keď zjete, čo je vnútri, škatuľky nevyhadzujte. Poslúžia na skladovanie bižutérie alebo trebárs aj lístkov s vyznaniami lásky.  
                   
Cena: 4,90 eur

4. Harmonické hrnčeky

Pravá láska je vraj tá, keď sa pre druhého stanete nedeľným ránom, nie iba sobotným večerom. Posilnite raňajové puto s rafinovane spojenými hrnčekmi zaľúbencov. Pri každom použití vám budú pripomínať, že hoci ste osobnosti každý zvlášť, spoločne vytvárate dokonalý harmonický celok. Nájdete v darčekovej predajni ALBI v Poluse. 
      
Cena : 12,79 eur

5. (Nie tak celkom) nevinné hrátky 

Ste anjelom s diablom v tele? Výborne, také ženy majú páni najradšej! Prebuďte svoje najdivokejšie fantázie pri spoločenskej hre, takej pikantnej, že sa hrá len za zavretými dverami spálne a medzi štyrmi očami. Nevinné hrátky Deluxe z darčekovej predajne ALBI v Poluse, to je 364 úloh, čo zamestnajú vaše ruky, pomôžu nájsť alteratívne využitie pre šľahačku či nabrať odvahu na pribalený bičík. Hra je určená pre dospelé páry, čo sa neboja nových a vzrušujúcich zážitkov. Užije si aj ten, kto nevyhrá!
      
Cena: 36,99 eur

6. Bohyňa v rubínoch odetá

Spodná bielizeň, župan či nočná košieľka sú jednoznačne darčekom, na ktorého rozbaľovanie sa naši muži tešia najviac. A nielen na Valentína! Poteší ich aj vzrušujúci rubínový odtieň a dráždivá čipka, zatiaľ čo vy privítate pohodlie a pocit luxusu, aký vám dá jemný hodváb. Výbavu ako stvorenú na noci, kedy je škoda iba spať, nájdete v predajni Calzedonia v Poluse
 
Cena:  99,90 eur

7. Valentínske koťogo 

Keď sa jeden druhého nebudete vedieť nabažiť a zistíte, že je čas presunúť sa z kaviarne do intímnejšieho prostredia u vás doma, pomôcka na prípravu kvalitnej kávy z Cafepoint v Poluse, ako inak – v červenej, príde vhod. Vychutnajte si kávičkovanie v absolútnom súkromí. Popri popíjaní horúceho nápoja môžete po troške „popíjať“ aj šarm vašej ľúbenej polovičky a tešiť sa z prítomného momentu.    
 
Cena: od 29,90 eur do 33,90 eur

8. Zvodná vôňa

Vonná zmes červených malín, pivónie a ruže príjemne pošteklí každý zaľúbený noštek. Príďte si do polusáckej predajne Yankee Candles po sadu vonných sviečok! Perfektne dotvoria atmosféru sviatku zamilovaných u vás doma. A keďže náš mozog si vône asociuje so zážitkami, odteraz vám každá prechádzka malinovým sadom či kvetinovými záhonmi pripomenie to najkrajšie v živote – lásku. 
   
Cena: 16,70 €

9. Outfit vášnivých žien

Kto sa nebojí lásky, nemal by sa báť ani červenej. Samotná farba je vyzývavá dosť, takže ju nemusíte kombinovať s provokatívnymi výstrihmi. Nákupná špiónka Mirka našla pre vás v predajni Orsay v Poluse šik modely, čo podtrhnú ženskú jemnosť a zároveň sa hodia aj do chladnejšieho počasia. Pochopiteľne, doplnok v podobe kabelky nesmie chýbať. Mirka zvolila kúsok do ruky, kam diskrétne schováte všetko, čo potrebujete na rande. 
Sledujte našu rubriku Nákupný špión aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 
 
Už o 2 týždne prevetráme sortiment predajní v Poluse a predstavíme vám vychytávky na tému „ Farba roka- ULTRAVIOLET“  . Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.
 
S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.