Presunúť na hlavný obsah

Darčekový sprievodca: To stíhate!

Nákupný špión

Je len jedno slovo, ktoré potrebuje žena vo víre všadeprítomného predvianočného pachtenia počuť: STÍHATE! S naším last minute zoznamom darčekov zvládnete nákup bez stresu a vojde sa vám tam ešte aj kávička v Polus City Center.

Posledné tohtoročné vydanie rubriky Nákupný špión, ktorú pripravujeme v spolupráci s nákupným centrom Polus City Center, je tu. Naša stylistka Mirka Dobiš Michalková sa so svojím vnútorným radarom pre detekciu krásnych vecí orientuje v Poluse hádam už aj poslepiačky a ani tentoraz vás nenechala v štichu. Ak vám rovnako ako čas dochádzajú nápady, koho a čím obdarovať,  tu sú Mirkine tipy pre každý rozpočet aj vkus. 

1. Papuče

Priniesť vášmu blízkemu modré z neba asi nedokážete, ale môžete mu darovať niečo podobné – prechádzku po obláčiku. Presne taký pocit navodzuje chôdza vo fantasticky mäkučkých papučiach z ovčej vlny so šik nordickým motívom. Na doma, na chatu alebo pokojne aj do kancelárie... i keď, tam radšej nie. Ešte by ste od toľkého komfortu rezignovali na pracovnú morálku a zaspali. 
Vianočné trhy – hrejivé papuče z ovčej vlny, sú v dvojčíslach.
Cena:  14,50 eur

2. Košeľa

Muža robí aj elegantná košeľa, na tom sa iste všetky zhodneme. A prechod od polyesteru k prírodným materiálom je známkou vyzretého vkusu, ktorý nie je len o vizáži, ale aj o účele. Košeľa zo stopercentnej bavlny príjemne ladí s kožou a pomôže pánom s väčšou noblesou zvládať situácie, keď sa zapotia. Mirku zaujal drobný vzor a farba úspechu. Ale v ALAIN DELON, predajni s pánskou módou v Poluse, je vzorov a farieb od výmyslu sveta!
Cena: 89,90 eur              


 

3. Kávovar

V Poluse sa kávičkuje jedna radosť, ale zas... nemôžete tu presedieť celý deň. Práve pre vás, čo túžite preniesť si zážitok z kvalitne pripravenej kávy do domácej kuchyne, je ďalší Mirkin tip. Jednoducho ovládateľný kapsulový kávovar, ktorý vďaka pútavému oblému dizajnu a výrazným farbám zapadne aj ako dekorácia na kuchynskú linku. Predáva TCHIBO v Poluse. 
Cena: Ružové, modré a tyrkysové za 49 eur, biely a červený (väčší s viacerými funkciami) za 59 eur.

4.  Voňavá  kazeta

Aká by to bola darčeková mozaika bez aspoň jedného voňavého tipu! Mirka tentoraz stavila na overenú klasiku s monogramom YSL. Móde znalej obdarovanej osobe sa pri týchto písmenkách zrýchľuje tep vzrušením. A o to lepšie, na dobre prekrvených miestach kože sa totiž vôňa rozvinie rýchlejšie. Obchod Parfumérie MARIONNAUD  v Poluse má presne to, čo potrebujete. Luxusne balenú kazetu Yves Saint Laurent kúpite exkluzívne na tomto mieste. V škatuľke je klasický parfum veľkosti 50 ml aj praktická cestovná miniatúra veľkosti 7,5 ml. 
Cena: 89,80 eur 

5. Hry

Čo keby ste tohto roku cez Vianoce aspoň na jeden deň schovali diaľkové ovládanie? Nik z rodiny sa nenahnevá, ak zavelíte – Človeče, nehnevaj sa! A aby ste sa úplne neusedeli pri zlomyseľnom vyhadzovaní súperových figúrok, sem-tam hru vymeňte za akčnejšie ACTIVITY.  Obe nájdete ich v Poluse v predajni DRÁČIK.
Cena: Človeče – 4,99 eur, Activity 22,99 eur

6. Prsteň 

Vedeli ste, že práve počas Vianoc si najviac mužov pokľakne na koleno, aby svoju lásku požiadali o ruku? A mnohí z nich pred tým trávia čas v predajni  VALENTINA v Poluse. Vedia prečo. Exkluzívne šperky z bieleho a žltého zlata sú zárukou, že svojej drahej venujú niečo, čo nemá každá druhá. Napríklad prekrásny prsteň s tahitskou perlou. Podmanivý prírodný poklad zapracovaný do klenotu má rozmery 9,93 mm, je z 18 karátového zlata, v S-kovej čistote a H-čkovej farbe, čo sú parametre garantujúce výnimočnú kvalitu. Pre výnimočnú ženu sa ani nedá inak... 
Cena: 1490 eur

7.  Šperky

Tradícia dedenia rodinných šperkov nikdy nevyjde z módy. Predstavte si, ako raz svojej dcére budete podávať diamantový šperk so slovami, že nestratil ani punc svojho očarujúceho lesku odo dňa, kedy vám ním vzal dych váš milovaný. Kráľovstvo diamantov nájdete v zlatníctve VALENTINA v Poluse. 0,35-karátové diamanty vsadené v sete, S-ková čistota, G-čková farba, 14 karátové zlato, kto by odolal! Ku každému šperku automaticky získate certifikát so zárukou 2 roky. Odborný záručný a pozáručný servis je samozrejmosť.
Cena: 2420 eur
  

8. Dóza 

Sú to zdanlivé maličkosti, čo vytvárajú hrejivú atmosféru domova. Ozdobná dóza v krémových tónoch štýlovo uskladní pár s láskou pečených medovníkov. Keď ich zjete, môžete dovnútra vložiť napríklad sviečku a máte originálnu ozdobu, čo vám bude robiť radosť po celý rok. Predajňa Krásne Vianoce  v Poluse.
Cena: 11,30 eur


9. Zážitok 

Nechce sa vám baliť? Môžete to vyriešiť šalamúnsky a nechať blízkych v napätí, prečo je pod stromčekom prázdno. No áno, lístky na koncert či do divadla vážia pár gramov a šuchnete ich za vetvičky tak diskrétne, že pozorné oko si ich ani nevšimne. Ale táto „drobnosť“ dá obdarovanému zážitok, na aký nezabudne! Celé priehrštie kultúrnych tipov nájdete v predajni Ticketportal v Poluse

Oslovil vás niektorý z vybraných trendov Nákupného špióna? Sledujte nás aj na Facebooku, kde môžete súťažiť, posielať svoje tipy na vopred určenú tému a vyhrať atraktívne darčeky. 

Prajeme vám pokojné, radostné a samozrejme aj štýlové sviatky!!!
Sme tu pre vás opäť od 15. januára a predstavíme vám vychytávky z nákupného centra POLUS CITY CENTER.
Nenechajte si ujsť najbližšie vydanie rubriky Nákupný špión, nech vystopujete, čo je IN, skôr ako všetci ostatní.

S pozdravom a s prianím krajšieho dňa, tím Nákupného špióna z POLUS CITY CENTER.