Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Dizajnérka šperkov Lucia Šimončičová o nadčasových a unikátnych brošniach: Jednu z nich môžete vyhrať aj vy

Súťaže

Talentovaná dizajnérka Lucia Šimončičová sa rozhodla potešiť jednu z vás a obdarovať ju originálnym skvostom z dielne Aurora v hodnote 190 eur. Stačí, ak sa zapojíte do súťaže a správne zodpovedáte na súťažnú otázku.

Slovenská dizajnérka, ktorá vyrába unikátne brošne je známou na Slovensku, ale aj v zahraničí. Jej hlavnou ideou v súvislosti s brošňami SKVOST je vytvorenie nadčasového šperku, ktorý súčasne zodpovedá tejto dobe a móde. Zapojením sa do súťaže môžete byť hrdou nositeľkou jedného z týchto šperkov aj vy!

Odpoveď na súťažnú otázku nájdete v rozhovore s touto ambicióznou a inšpiratívnou ženou. 

FEMINITY TV: Talentovaná dizajnérka Lucia Šimončičová o tvorbe unikátnych šperkov SKVOST

Inšpirujte sa: Najkrajšie šperky od slovenských dizajnérok: Tieto ozdoby si skrátka zamilujete!

Čo ju inšpiruje

Zaujímalo nás, čo inšpirujte samotnú dizajnérku pri tvorbe týchto nadčasových skvostov. „Inšpirujte ma to, s čím sa v živote stretávam. Môže to byť nejaká konkrétna situácia, príhoda, otázky detí alebo príroda. Odmalička mám však rada farby, ktoré rada kombinujem,“ povedala v úvode. 

Každá kolekcia má svoj príbeh

Unikátne brošne skvost spadajú do rôznych kolekcií, kde nájdeme vintage, svadobnú alebo dokonca baletnú. Dizajnérka ich vytvára na základe potrieb klientov a taktiež sa s nimi spája konkrétny príbeh. „Práve tá baletná bola vyrobená pre Slovenské národné divadlo pre balet Giselle, kde som k nádherným dobovým kostýmom vytvorila dámske aj pánske brošne,“ prezradila s úsmevom.

Nositeľka elegantných šperkov

V rozhovore sme sa tiež dozvedeli, ako si dizajnérka Lucia predstavuje nositeľku jej elegantných skvostov. „Mladá žena, ktorá má rada minimalizmus, ale tiež dáma v rokoch, ktorá preferuje klasickú eleganciu,“ odpovedala jednoznačne. Tým zaručene potešila všetky ženy, ktoré obdivujú jej tvorbu a jeden zo šperkov by rady nosili.

Mohlo by vás zaujímať: Dizajnérka Lucia Šimončičová vyrába unikátne brošňe, ktoré sú skutočným klenotom: Jej tvorbu milujú aj v zahraničí

 

Získajte brošňu SKVOST z dielne Aurora v hodnote 190 eur, ktorá sa vyznačuje svojou nadčasovou eleganciou a unikátnosťou. 

Odpovedzte správne na súťažnú otázku a potešte svoje ženské ja ručne vyrobeným šperkom od talentovanej dizajnérky Lucie Šimončičovej. Práve tá pre vás vyrobí brošňu, ktorá prepája tradíciu s modernou noblesou.

Súťaž bude prebiehať od dnes, teda od 12.03.2018 do pondelka 19.03. 2018 do 10.00 h.