Presunúť na hlavný obsah

Zoznámte sa s modernou influencerkou Tatianou Židekovou: Toto je Slovenka s ukážkovým životným štýlom!

Zábava

Mladá a ambiciózna Slovenka, ktorá má na svojom konte viac ako 70 tisíc sledovateľov a počet jej fanúšikov stále stúpa. Reč je o talentovanej a inšpiratívnej fitneske s nezameniteľným štýlom a veľkou vášňou pre módu.

Tatiana Žideková si vás získa svojím ukážkovým životným štýlom a instagramom plným krásnych fotografií. Či už ste milovníkmi zdravej stravy, športu, módy alebo prírody, na jej sociálnej sieti si prídete na svoje. Pohľad na jej súkromný účet vo vás bude evokovať pocity, že život ponúka naozaj množstvo skvelých možností a je len na vás, ako ich využijete. Nahliadnite do sveta sympatickej Tatiany, ktorá nás očarila svojím životným štýlom.

Mohlo by vás zaujímať: Krásna mamina a fitneska Denisa Lipovská vám poradí: Ako schudnúť bez drastickej diéty?

Dokonalá postava

Vypracované telo a dokonalé krivky patria k prvým veciam, ktoré si na tejto mladej fitneske všimnete. Tatiana sa športu venuje odmalička a aktívny pohyb patrí k jej neoddeliteľnej súčasti, čo je evidentné aj z tejto fotografie. Jej postava je len dôkazom toho, že pravidelné športovanie sa naozaj oplatí.

Inšpirácia pre ostatných

Hlavnou myšlienkou jej životného štýlu je vyzerať dobre, čo sa jej naozaj darí. Nielen športovo nadaná Tatiana je inšpiráciou pre mnohé ženy, ktoré inklinujú k zdravému životnému štýlu. Nielenže sa aktívne venuje fitnes, ale k tomu všetkému aj dobre vyzerá. K tejto kombinácii skrátka neexistujú výhrady!

Fitneska s nezameniteľným štýlom

Tatiana však nepatrí k typickým fitneskám, ktorých život sa točí len okolo zdravej stravy či cvičenia. Jej záľuby majú oveľa širší záber a medzi jednu z jej vášní patrí aj kladný vzťah k móde. Musíme priznať, že jej štýl nám je veľmi blízky a outfity nás vždy niečím inšpirujú.

Novodobá influencerka

Úspešná Slovenka je považovaná za novodobú influencerku, ktorá ovplyvňuje množstvo mladých ľudí. Je skvelé vidieť, že aj mladí ľudia, akými je napríklad Tatiana, môžu viesť ostatných k správnemu životnému štýlu a zdravému pohľadu na svet. 

Miluje prírodu

Okrem vášni k športu a móde má aj blízky vzťah k prírode, ktorú navštevuje veľmi často. Ak ste verným fanúšikom tejto mladej ikony, dozaista viete, že jej pravidelné príspevky sú plné slovenských lesov či hôr. 

Prečítajte si : Sexi modelka Niki Lowrie podľahla novej vášni: Priatelia ju volajú slovenská Iza Goulart!

Dávka pozitívnej energie

Táto pozitívna kráska nás očarila v mnohých smeroch a vôbec sa nečudujeme, že má na svojom sociálnom profile obrovské množstvo sledovateľov a obdivovateľov. Teší nás, že existujú mladé a ambiciózne Slovenky, ktoré dokážu svojím pohľadom na svet inšpirovať ďalších ľudí k lepším športovým výkonom či zdravšiemu životnému štýlu. Len tak ďalej!