Presunúť na hlavný obsah

Živé kvetiny ako súčasť dekorácie: V týchto interiéroch sa budete cítiť veľmi príjemne

Bývanie

Sila živých rastlín a kvetov dokáže urobiť s interiérom ozajstné zázraky. Dôkazom toho je aj náš výber inšpiratívnych dekorácii, v ktorých dominovali najmä jarné farebné kvety.

Pri zariaďovaní vášho príbytku by ste mali vždy myslieť nato, ako sa v ňom budete cítiť vy, vaša rodina a  vaši hostia. Jarné trendy sú plné skvelých inšpirácii s použitím pastelových farieb či prírodných materiálov, ale medzi najväčší jarný trend považujeme aj tak silu kvetov. Nie je žiadnou novinkou, že práve kvety sú ideálnym dekoračným kúskom v rôznych interiéroch a vášmu bytu dodajú nezameniteľný šmrnc.

Mohlo by vás zaujímať: V modernej domácnosti: Svieža jarná premena spálne, ktorá vás zaručene inšpiruje

Farebné akcenty

Výrazná kombinácia farieb je v tomto prípade naozaj jedinečná a veľmi inšpiratívna. Zariadenie interiéru v spojitosti s krásnou kyticou kvetov na stole vytvára dojem prekrásneho priestoru a veľmi príjemne pôsobiaceho bytu. V tejto obývačke by sme si vedeli predstaviť skvelý brunch s priateľmi.

Malé veci robia veľké divy

Dôkaz, že aj malý kvetináč so živými kvetmi dokáže rozjasniť veľký priestor a dodať celému bytu tú správnu atmosféru. Stavte na fialové či ružové odtiene, ktoré sú veľmi výrazné a zaručene prilákajú pozornosť okolia. Vaša návšteva sa u vás bude cítiť naozaj komfortne.

Sila žltej

Nielen dekoračný nábytok, ale aj živé kvetiny v tomto odtieni pôsobia veľmi veselo a pozitívne. Farba slnka je ideálnou voľbou do otvorených priestorov či detských izieb a kvety v tomto odtieni sú naozaj veľmi pôsobivé. Inšpirujte sa týmto dizajnom!

Okázalá váza kvetov

Zatiaľ čo v jednej miestnosti môžete staviť na minimalistickú kyticu kvetov, v druhej sa vyhrajte s fantáziou a vsaďte na okázalú vázu plnú živých rastlín, kvetov a dekorácií. Jarná atmosféra sa zrazu bude rozoznievať po celom vašom byte a vaša dobrá nálada zaručene stúpne.

Inšpirujte sa: Týchto 5 maličkostí prinesie jar do vášho bytu: Zamilujete si, ako zmenia váš interiér na nepoznanie

Dotyk zelene

Príroda je silným hráčom aj v prípade interiérového dizajnu a s ním spojených dekorácií. Vašej spálni vytvoríte dokonalú jarnú atmosféru vtedy, keď si do nej dáte živú rastlinu či dokonca strom. Tento interiér nás inšpiroval k tomu, aby sme vo svojich bytoch využívali viacej zelených rastlín a kvetov.