Presunúť na hlavný obsah

Interiérové trendy s nádychom leta: Tieto vám pomôžu skrášliť váš príbytok a nabudiť správnu atmosféru!

Bývanie

Prinášame vám jedinečný výber moderných interiérových trendov, ktoré vo vás budú evokovať nádych leta a safari štýlu.

Prírodné materiály, netradičné kombinácie, minimalizmus a safari štýl. To sú esencie, ktoré kraľujú v novej kolekcii interiérových doplnkov. Pozrite si dekoratívne doplnky a inšpirujte sa atmosférou exotiky.

Prečítajte si aj: Bývanie na Manhattane s výhľadom na Central Park je sen: Nový mrakodrap v New Yorku vás ohúri svojím interiérom

Presvetlený priestor

Obývacia izba s dostatkom svetla a veľkým priestorom v nás evokuje dovolenkové prímorské domčeky z romantických filmov. Všimnite si pastelové farby, ktoré sú použité v tomto priestore a enchajte sa inšpirovať týmto jednoduchým štýlom.

Jedálenský stôl

Obed s rodinou môžete ladiť do exotického štýlu. Živá palma, čierno biele dekorácie a výhľad na prírodu vám privodí tú správnu dovolenkovú atmosféru. Pekným detailom sú sklenené vázy a poháre, ktoré vyzerajú naozaj elegantne.

Safari štýl

Vstupnú halu môžete ozdobiť aj v netradičnom safari štýle, kde stačí použiť rôzne historické a starožitné nádoby, ktoré budú pôsobiť autenticky a zároveň plniť fuknciu dekorácie. Nechajte sa inšpirovať touto exotickou poličkou a zariaďte si svoju halu v tomto nádychu.

Odtiene hnedej

Prírodné odtiene a netradičné kombinácie čierno-bielej sú základným motívom v tejto obývačke. Materiály, ktoré podčiarknú tento safari štýl sú nevyhnutnosťou. Ak túžite po štipke exotiky a zároveň si chete zachovať prvky minimalizmu, táto obývacia izba je ako stvorená pre vás.

Kúpelňové esencie

Prírodná kefa na vlasy, froté uteráky, masážna rukavica či bio kozmetika. To všetko su základnou nevyhnutnosťou v zariaďovaní vašej oázy pokoja. Kúpelňa, ktorá vám bude pripomínať vysnívané dovolenkové destinácie je skrátka snom každej ženy.

Inšpirujte sa: Inšpirujte sa skvelými nápadmi pre zariaďovanie interiéru: Minimalistická spálňa či elegantné detaily v kuchyni

Dokonalý odpočinok

Spálňa s prvkami safari štýlu a nezameniteľnej letnej atmosféry. Nebojte sa experimentovať a použite výrazné farby odtieňoch červenej a tehlovej. Do zariaďovania spálne vložte svoj cit pre detail a výsledkom bude bezkonkurenčný.