Presunúť na hlavný obsah

5 vecí, ktoré môžete urobiť každý deň pre ploché bruško: Takto sa dopracujete k vytúženému telu do 4 týždňov

Feminity

Ploché brucho na počkanie už nemusí byť len vašou túžbou. Môžete ho hravo dosiahnuť v priebehu jedného mesiaca. Treba len vedieť, ako na to. A nám sa to podarilo zistiť!

Ak je vaším snom dokonalé bruško bez chybičky, stále ešte nie je neskoro niečo pre to robiť. Vďaka pár trikom a zásadám sa k nemu hravo dopracujete. Tak čo, idete to s nami skúsiť? 

Mohlo by vás zaujímať: Outfity zložené z kúskov z rifľoviny: Takto zaujmete na prvý pohľad a udržíte si status ikony

1. Ranné cvičenie

Odborníci na zdravú výživu a fitness tréneri sa zhodujú v jednom. Ranné cvičenie je to najlepšie, čo môžete pre svoje telo urobiť. Naštartujete ním perfektne metabolizmus a spaľovanie tukov ide v tomto čase skutočne najrýchlejšie. Ideálne je striedať brušáky, drepy a skombinovať ich s behom. Uvidíte, že stačí málo a okamžite sa to na vás odzrkadlí. 

2. Hodnotné raňajky

Pamätáte si ako ešte naše babičky vždy hovorili, že raňajky sú základ dňa? A niečo na tom naozaj bude. Ženy, ktoré raňajkujú, nemajú takmer žiadne problémy s nadbytočnými kilami v oblasti brucha. Počas dňa totiž následne zjedia oveľa menej ako tie, ktoré si ranný raňajkový rituál nedoprajú. Nemajú tendencie siahať po drobných koláčikoch, sušienkach, či kalorickejších drobnostiach, ktorými by dohnali zameškané. 

3. Zabudnite na mliečne produkty a bublinky

Je to tak, za vaše guľaté bruško je zodpovedná aj skladba vášho taniera. Preto by ste sa mali na pár týždňov vyhnúť všetkým mliečnym produktom ako sú jogurty, mlieko, syry, tvaroh. Platí to aj o sýtených nápojoch. Majú jeden spoločný menovateľ - nafukovanie. A to vám teda na dokonalosti rozhodne nepridá. 

Prečítajte si tiež: Osviežte svoj telefón sviežim dizajnom: Tieto kryty na mobil si určite počas leta zamilujete

4. Dostatok vody

Aby naše telo vyplavilo prebytočnú vodu, potrebuje dostatok tekutín. Najlepšie samozrejme čistej vody. Cez deň vypite aspoň osem pohárov po 200 ml. Počas horúcich letných dní pokojne aj viac. Nieleže pomôžete svojej figúre, ale pozitívny efekt uvidíte aj na pokožke. Bude oveľa žiarivejšia, hydratovanejšia a pevnejšia.  

5. Pozor na soľ

Nepriateľom v boji s kilami na brušku nie je len cukor. Soľ je dokonca možno o niečo horšia. Zadržiava totiž v tele vodu a tým pádom vám chtiac - nechtiac pridáva niekoľko centimetrov na obvode. Preto ak túžite po peknej postavičke, snažte sa soli naozaj vyhýbať.