Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Cool huslista Filip Jančík vás dostane: Po tom, čo žne úspechy v zahraničí, vracia sa domov s takýmto prekvapením

Feminity TV

Talentovaný huslista Filip Jančík zavítal naspäť na Slovensko a svojou hrou spôsobil ošiaľ priamo v centre Bratislavy. V jeho rukách dostáva hra na husle celkom iný rozmer a to kvôli tejto jednej veci.

Prichádza s niečím netradičným

Vytiahol husle priamo na námestí, zladil sa s kapelou a strhol pozornosť všetkých okoloidúcich. Aj takto by sa dalo opísať spontánne vystúpenie huslistu Filipa Jančíka v uliciach letnej Bratislavy, ktoré bolo len krátkou ukážkou filmovo-hudobného zážitku, ktorý divákov čaká počas septembrových koncertov.

Lístky na pripravovanú sériu koncertov si môžete zakúpiť online cez Predpredaj.sk.

FEMINITY TV: Pozrite sa, ako Filip svojím talentom strhol pozornosť priamo v centre Bratislavy, a aké prekvapenie chystá počas koncertov

Spojenie filmu a huslí

Práve husle a neskutočný talent priniesli Filipovi neuveriteľný úspech vo svete. Vždy túžil po tom, ukázať ľuďom, že husle vonkoncom nie sú nudným nástrojom a aj tie najpopulárnejšie hity v jeho netradičnom podaní znejú ešte o niečo lepšie.

Už niekoľko rokov si svojou originálnou hrou získava fanúšikov po celom svete, a vypredáva sály v Spojených štátoch amerických, Rusku, Fínsku, Švédsku či Singapure. Tentokrát však Filip zavíta priamo domov a jeho koncerty budú ešte o niečo netradičnejšie. Divákov totiž prenesie priamo do sveta filmu.

Inšpirujte sa: Mamička dvoch detí sa rozhodla po pôrode schudnúť: Toto je výsledok, ktorý na nej mnohé môžeme obdivovať

Mohlo by vás zaujímať: 6 slovenských superpotravín, za ktoré môžeme byť vďační: Tieto sa oplatí zaradiť do jedálnička!

Filmové hity úplne inak

Filip miluje nové výzvy a prerobenie notoricky známych filmových pesničiek, ktoré poznáme z Game of Thrones či Pirátov z Karibiku, bolo jednou z tých, ktoré si doslova užíval. A aby dívákov skutočne prekvapil, chystá sa použiť skutočne zaujímavú kombináciu nástrojov. „Zaznejú najznámejšie filmové skladby, ktoré ľudia poznajú už dlho, no ja sa ich snažím pretvárať do niečoho zaujímavého a trošku iného. Aj preto som do projektu zahrnul cimbal. Nie je síce rýdzo slovenský, ale používa sa v ľudových piesňach. A rovnako tak i fujaru. Nech to je slovenské a iné,“ dodal Filip v súvislosti so samotnými skladbami.

Nenechajte si ujsť: Doprajte svojmu telu detoxikačný víkend: Držte sa nášho plánu a prečistite svoj organizmus!

Vystúpi až v piatich mestách

Talent tohto šikovného mladíka si budete môcť počas celého septembra vychutnať až v piatich mestách na Slovensku, a to priamo v Trenčíne, Košiciach, Kežmarku, Žiline a v Trnave. Ak ste náhodou Filipove vystúpenie na ulici nestihli alebo sa vám naopak neuveriteľne páčilo, nenechajte si ujsť možnosť vidieť celý jeho koncert naživo!