Presunúť na hlavný obsah

Krásky, o ktorých si celý svet myslí, že sú dvojičky: Dostanú tieto krásne sestry aj vás?

Zábava

Olivia a Isabelle Mathers na prvý pohľad vyzerajú ako dvojičky, je medzi nimi však dvojročný vekový rozdiel. Verili by ste tomu?

Úspešné sestry na vlas rovnaké

Isabelle a Olivia boli vďaka sociálnym sieťam známe už dlhší čas, avšak každá samostatne. Zatiaľ čo dvadsaťjedenročná Olivia svoju kariéru začala ako úspešná modelka, jej madšia sestra, devätnásťročná Isabelle sa preslávila hlavne svojou vášňou k cestovaniu a vlogovaním. Senzácia však nastala až vtedy, keď sa na sociálnych sieťach objavila ich spoločná fotografia, na ktorej vyzerajú takmer identicky. Veď uznajte sami, nepovedali by ste, že sa práve pozeráte na dvojičky?

Inšpirujte sa: Krásne modelky bez retuše a make-upu: Túto maličkosť si však na profi fotkách nechá dorobiť každá z nich

Spoločné viac ako vzhľad

Sestry sa však nepodobajú len vzhľadom. Spája ich aj láska k joge, plávaniu a jazdeniu na bicykli. Obe krásky milujú more a surfovanie, a keďže celý svoj život prežili v Austrálii, nič im nebráni v tom, tráviť vo vode zopár hodín každý jeden deň. Práve kvôli ich životnému štýlu a neobyčajnej pozitívnej energii, ktorá sála z ich fotografií, si ich obľúbilo také množstvo ľudí a začali s nimi spolupracovať aj samotné značky.

Mohlo by vás zaujímať: Tieto veci by ste si na dámskej jazde nemali nechať ujsť: Užite si večer v spoločnosti najlepších priateliek

Aj stravu majú rovnakú

A aby sme nezabudli, pri vzhľade a spoločných aktivitách ich podobnosť nekončí. Tieto dve krásky dokonca ešte aj obľubujú to isté jedlo. Áno, presne tak! Ranná káva s avokádovým toastom a vajíčkom na mäkko je ich dennou rutinou a aj keď majú obe postavy bez jedinej chybičky, zanovite tvrdia, že žiadne diéty nedržia. Je to možno neuveriteľné, no nič iné ako veriť im, nám predsa nezostáva.

Vraj im pomáha len vyvážená strava a množstvo hodín strávených práve vo vode a na čerstvom vzduchu. Možno by sme podobnú dennú rutinu týchto na vlas podobných sestier mali vyskúšať aj my, čo myslíte?

Nenechajte si ujsť: Na svoj profil som pridala fotografie z našej dovolenky: Neverila by som, že to môže spôsobiť toto

Páčia sa vám sestry Isabelle a Olivia Mathers?

spolu hlasovalo 91 ľudí

Áno
89
Nie
2