Presunúť na hlavný obsah

Letná diéta, ktorá vás svojimi účinkami dostane: Schudnte 5 kíl za týždeň, len vďaka týmto trom druhom ovocia

Chudnutie a diéty

Áno, čítate správne. Obyčajné ovocie, dokáže s vašim telom urobiť zázraky. Doslova na počkanie. Pozrite sa spolu s nami, čomu budete vďačná za postavu bohyne!

Je to tak, existujú určité druhy ovocia, ktoré vás dokážu zbaviť prebytočných kíl v naozaj krátkom čase. Ak patríte medzi milovníčky sladkého, táto diéta je pre vás ako stvorená. Samozrejme sa budete musieť vzdať iných obľúbených pochutín, no prísun fruktózy máte v tomto prípade zaručený. Navyše v horúcich letných dňoch vám takýto sladký, ovocný detox príde pravdepodobne aj vhod. 

Inšpirujte sa: Série 5 cvikov zostavené na základe vašej hmotnosti: Takto budete spáľovať tuky ešte do leta

Táto letná, ovocná diéta vám zrýchli spaľovanie tukov v tele a pomôže vám zbaviť sa až 5 kíl počas jediného týždňa. Jej základ tvoria tri druhy ovocia. Dôležité je však uvedomiť si, že nakoľko ide o veľmi jednostranný jedálniček, nemôžete ju držať dlhšie ako sedem dní. No a počas nej samozrejme nezabudnite dodržiavať pitný režim založený len na čistej vode. Zabudnite dokonca na zelené, či bylinkové čaje. Tak čo, chcete vedieť ako na to? 

Zázračné tri druhy ovocia

Nasledujúci týždeň bude základ vášho stravovacieho režimu tvoriť čučoriedky, marhule a slivky. Slivky dokonale prečisťujú črevá a ďaka vysokému obsahu vlákniny podporujú trávenie. Čučoriedky dokonale detoxikujú, pomáhajú nášmu telu zbaviť sa nahromadených toxických látok, ktoré môžu zabraňovať chudnutiu. Navyše obsahujú veľké množstvo telu prospešných vitamínov. No a marhule výborne podporujú látkovú výmenu. Len nikdy tesne po nich nepite, nakoľko by vám to mohlo spôsobiť problémy s trávením. 

7 dňový ovocný detoxikačný plán

1. - 3. deň

Raňajky: 250 g čerstvých čučoriedok
Obed: 250 g sliviek
Večera: 150g ovocného šalátu z marhúľ a sliviek

4. - 5. deň

Raňajky: 250 g marhúľ
Obed: 250 g sliviek v kombinácii s marhuľami
Večera: Smoothie z čučoriedok

6. - 7. deň

Raňajky: Ovocné smootie zo všetkých troch zložieh ovocia
Obed:  250 g marhúľ
Večera: 150 g čučoriedok

A ako sme spomínali, hoci efekt uvidíte veľmi rýchlo, nikdy nedržte túto diétu dlhšie ako odporúčaných sedem dní!

Nenechajte si ujsť: Presne toľkoto hodín by ste mali cvičiť, aby ste udržali zdravý aj svoj mozog: Vyskúšajte to podľa tohto návodu