Presunúť na hlavný obsah

Ako schudnúť po pôrode: Nechajte sa inšpirovať tipmi krásnej modelky Mathilde Goehler

Chudnutie a diéty

Modelka Mathilde Goehler vyzerá absolútne božsky. A dokonalým telom sa mohla pochváliť už pár dní po pôrode dcérky. Nám sa podarilo zistiť, ako sa jej podarilo schudnúť takto expresne rýchlo!

Inšpirujte sa: Čo prezrádza dátum svadby princa Harryho a Meghan Markle? Takéto je májové manželstvo podľa hviezd

Štatistiky hovoria veľmi jasne. Až 40% mamičiek má po pôrode problém zhodiť nadbytočné kilogramy. Je potrebné zásadne zmeniť stravu alebo cvičiť? Neovplyvní to zároveň dojčenie? My sme sa nechali inšpirovať radami krásnej modelky a maminy zároveň - Mathilde Goehler. A táto žena má skutočne postavičku ako prútik. Pozrite sa ako na to. 

1. Pitný režim 

Ten je podľa prekrásnej modelky alfou a omegou. Je totiž dokázané, že zanedbávanie pitného režimu má naozaj negatívny dopad na hmotnosť. Ak totiž málo pijete, oveľa ľahšie priberiete. Naozaj často platí, že hlad je len „prezlečený” smäd. Skúste preto denne vypiť asi 10 pohárov čistej vody, ideálne čistej vody. A uvidíte, že chudnúť sa vám bude oveľa ľahšie.

2. Jedzte pomaly a pravidelne

Áno, vieme, pri deťoch je to občas naozaj veľmi náročné. No skúste si počas dňa nájsť asoň 20 minút pre seba a v pokoji sa najesť. Odporúča sa jesť trikrát denne, nakoľko pri veľkom hlade máme tendenciu dobiť si energiu niečím nezdravím. Na večeru si Mathilde dáva napríklad len zeleninové polievky. Sú chutné, zasýtia ju a majú minimum kalórií.

3. Nedojedajte po deťoch

Ak už doma nemáte bábätko, ale batoľa najhoršie je, ak po ňom čokoľvek dojete. Nakoľko deti jedia viackrát za deň a vy si okrem svojej porcie doprajete aj to, čo drobci nezjedia, ste na najhoršej ceste. 

4. Pohyb

Mathilde netvrdí, že musíte chodiť štyrikrát do týždňa do posilňovne, aby ste mali krásnu postavu. Ona sama napríklad tesne po narodení dcérky, chodila len na dlhé prechádzky s kočíkom. Denne urobila aj 12 kilometrov. Ak k tomu pridáte večerné ”brušáky”, ste len krok od dokonalej postavičky. 

5. Pozor na kávičku

Nie, nemusíte si ju odoprieť úplne, no skúste si vystačiť s dvomi šálkami denne. A nedávajte si do nej cukor, mlieko, či smotanu. Ak chcete schudnúť, toto by vám veru nepomohlo. 

No a v neposlednom rade, myslite pozitívne. To je podľa Mathilde zaručeným kľúčom k úspechu na čomkoľvek v živote pracujete. 

Nenechajte si ujsť: Princezná Charlotte už chodí do škôlky: Prekvapí vás, čo na ňu prezradili učiteľky