Presunúť na hlavný obsah

Vlasový odtieň, ktorý sa stal nesmierne populárnym: V čom sa skrýva jeho úspech?

Krása

Teplé odlesky blond miešané s dokonalou medovou farbou sú presne tým, po čom dnešné ženy túžia. Vlasový odtieň, ktorý je taktiež nazývaný aj dotykom slnka sa stal okamžite populárnym a dámy si dávajú zosvetľovať svoje pramienky presne podľa tohto trendu.

Popri prezeraní hviezdnych lookov či fotografií zo zákulisia módnych prehliadok sme prišli na jednu zásadnú vec. Celebrity, modelky a celý módny svet sa zbláznil do vlasového odtieňu, ktorý sa odlišuje od výrazných farebných premien, ale stále si zachováva svoju jedinečnosť. Reč je o modelových odtieňoch blond, po ktorej túžia ženy po celom svete. Nazrite spoločne s nami na hviezdne krásky, ktoré taktiež podľahli tejto vlasovej novinke.

Prečítajte si aj: Podkladové bázy pre dokonalo hladkú pleť: Nezabudnite na tento krok pred nanášaním make-upu!

Dotyk slnka

Modelka Rossie Huntington je presným príkladom toho, ako by mal vyzerať dokonalý odtieň medovej blond. Jemné odlesky studenej blond premiešané prirodzenou plavou a medovou farbou vytvára spojenie, ktorému ťažko odolať. Veľmi prirodzené a moderné, čo poviete?

Jemné a prirodzené

Efekt dokonalo prirodzených vlasov dosiahnete práve spojením rôznych odtieňov blond. Zabudnite na staromódny melír či neprirodzené ombré. V móde je jemný preliv, ktorý pôsobí naozaj nadčasovo a nesmierne šik. Základom je nájsť profesionálneho kaderníka, ktorý vám tento look vykúzli.

Dokonalo žiarivé

Hustá a žiarivá hriva, ktorá vzbudzuje pozornosť. Aj to je charakteristika tohto moderného účesu, ktorý sa vyznačuje svojím bezchybným prevedením a teplými tónmi. Medová blond je takpovediac jednou z najkrajších vlasových kombinácii všetkých čias. 

Medová blond

Spojenie medových odleskov, studenej blond a prirodzenej plavej si vyžaduje poriadnu dávku profesionality, zo strany vášho hairstylistu. Len ozajstný profesionál vám bude vedieť vytvoriť účes, ktorý bude pôsobiť maximálne naturálne a bezchybne. Nebojte sa investovať do účesu snov, ktorý vám dodá sexepíl.

Inšpirujte sa: Zázračné séra, ktoré dodajú vašej pleti potrebnú energiu: Rozjasnite sa pomocou týchto beauty elixírov!

Pohladenie slnkom

Skvelým príkladom tohto moderného účesu je aj modelka Magdalena Frackowiak, ktorá sa môže pochváliť prirodzeným odtieňom. Svoje naturálne plavé vlasy si len dotvára zosvetľovacím sprejom na vlasy či šampónom s rovnakou úlohou. Inšpirujte sa jej tipom.