Presunúť na hlavný obsah

Štýlové kabelky, z ktorých si nebudete vedieť vybrať: Tieto kúsky sú našimi horúcimi favoritmi

Móda

Chcete sa len tak potešiť a dopriať si nový módny doplnok? Ideálnou voľbou je niektorá z týchto typov kabeliek. Verte, že neoľutujete.

Hranaté a kockaté

Ostré hrany a tvary ako obdlžník a kocka ste mohli vidieť na prehliadkach značiek Oscar de la Renta, Calvin Klein či Dolce & Gabbana. Kabelky, či skôr kufríky pripomínajú krabice, preto ich po anglicky volajú box bag. 

Sťahovacie vaky

Veselé kabelky, ktoré sa inšpirovali sťahovacími vakmi sú v tomto období takisto hitom. Na trhu je ich niekoľko variantov. Väčšie kožené kabelky alebo nežné malé batôžky zo saténu či podobnej jemnej látky. Jednu takmer plesovú taštičku má v lilavej farbe modelka Elsa Hosk. 

Prečítajte si: 6 typov búnd, ktoré sa nosia túto jeseň: Športový flis či westernové strapce sú opäť v kurze, získajú si vás?

Nesmrteľné logo

Čím viac značky, tým lepšie. Návrhári sú na svoje oblečenie a doplnky právom hrdí, preto logom na ich produktoch nešetria. U majiteliek takýchto kabeliek je to samozrejme vec prestíže a postavenia, kedže nie každá si takéto originálne kúsky môže dovoliť. Na fejky zabudnite, je to totálny módny prešľap. 

Hrejivá kožušinka

Zvieracie vzory ale aj imitácie zvieracej srsti sme mohli vidieť na viacerých prehliadkach jesennej a zimnej kolekcie. Okrem oblečenia sa kožušiny dostali aj na doplnky. Najlepšie urobíte, keď si zaobstaráte farebné kúsky. Také, aké sa v prírode nedajú reálne vidieť. 

Ľadvinky z detstva

Nosievali sme ich ako deti a teraz ich nosia topmodelky a módne ikony po celom svete. Sú síce menších rozmerov, no zmestí sa vám do nich všetko potrebné. Môžete ich nosiť rôznymi spôsobmi, či už klasicky okolo pásu, šikmo cez rameno alebo len tak v ruke. 

Mohlo by vás zaujímať: Červená je hitom sezóny: Prinášame vám kombinácie, vďaka ktorým ju ľahko zaradíte do šatníka

XXL tašky

Obrovské kabely veľkých rozmerov majú svoje pre aj proti. Na jednej strane sa vám do nej všetko zmestí, no na druhej, kým niečo nájdete, zaberie vám to hodnú chvíľu. V prípade, že túžite mať aj vy takýto XXL kúsok, pozorne si prehliadnite, ako je rozdelená vo vnútri. Je lepšie, keď má dostatok kapsičiek a rozdeľovačov na všetky drobnosti, aby sa vám nepovaľovalo všetko len tak v kope.

Ikonická saddle bag

Zahraničné aj slovenské celebrity ako tenistka Dominika Navara Cibulková či misska Barbora Franeková podľahli kabelke pripomínajúca konské sedlo. S touto vychytávkou prišiel túto sezónu módny dom Dior, ale saddle bag prvýkrát uzrela svetlo sveta u návrhára Johna Galliana pred 20 rokmi.