Presunúť na hlavný obsah

Čipkované body ako súčasť outfitu: Máme pre vás tipy, čo si obliecť v horúci letný večer!

Móda

Leto je tým pravým obdobím, keď si môžete dovoliť odhaliť viac, najmä, ak sa nachádzate priamo niekde v letovisku. Vyskúšajte body v týchto štýloch!

Ženská bielizeň nepatrí len do spálne. Letné večery sú ako stvorené pre menšie odviazanie sa, avšak na jedno dôležité pravidlo by ste mali dbať – vyhnúť sa vulgárnemu dojmu. Pri tomto type oblečenia nejedna žena skĺzne práve týmto smerom, a preto odporúčame staviť na jednoduchosť a dokonca minimum make-upu. 

Inšpirujte sa: Cíťte sa po celý deň ako v papučkách: Sezóna štýlových šľapiek je v plnom prúde

Body v štýle 90. rokov

V kombinácii s mommy džínsami a kožou vyzerá takéto body veľmi žensky. Môže za to návrat trendov z 90.rokov, ktoré celkovo vyzdvihujú ženskosť a rafinovanosť. Ako doplnky môžete zvoliť kruhové náušnice, ktoré sú veľmi hot trendom.

Čipka z vás urobí bohyňu

Elegantná čipka a džínsy. To je kombinácia, v ktorej žena bude vždy vyzerať ako bohyňa. Vysoké podpätky sú nevyhnutnosťou. Nude make-up v tomto prípade tiež. Postačí rozjasňovač alebo bronzer, ktorý vám dodá jas a žiaru.

Zlatisté odtiene s ležérnym štýlom

Na dovolenke si môžete dovoliť kombinovať štýly, na ktoré si doma netrúfnete. Ležérny štýl v spojitosti s elegantnou spodnou bielizňou v zlatistom odtieni vytvára originálny dojem. Na opálenej pokožke tieto svetlé odtiene dokonale vyniknú.

Tie, ktoré si môžu dovoliť najviac

Bralet alebo podprsenka v čipkovanom prevedení sú dnes vyrábané na sto spôsobov. Štíhle dámy s dlhými nohami si môžu dovoliť byť ešte odvážnejšie. Biela džínsová bunda okolo pása alebo vyššie čižmy ako návrat na scénu, tomu sa hovorí odvaha!