Presunúť na hlavný obsah

Elegantné áčkové sukne pre dokonalé dámy: Podčiarknite svoju ženskosť týmito kúskami!

Móda

Dámy by mali zbystriť pozornosť. Do módy sa opäť vrátil trend, ktorý sa nosil už v minulom storočí. Jeho nové prevedenie váš však nadchne a dvihne zo stoličiek. Privítajte elegantné áčkové sukne s nezameniteľným šmrncom!

Veríme, že tie z vás, ktoré pravidelne sledujú najnovšie módne trendy a rady sa obliekajú do najnovších kúskov, sú priklonené k ženskému a elegantnému štýlu. Práve ten si dnes predstavíme bližšie s použitím veľmi ženského a pôsobivého prvku. Na scénu sa vracajú áčkové sukne a my sme si ich doslova zamilovali!

Prečítajte si aj: Jarné farebné outfity, ktoré sme zahliadli na fashion weekoch: Tento street style zaujme na prvý pohľad

V štýle módnej ikony

Nepotrebujete veľa, aby ste zaujali. Aj takým heslom sa riadi známa módna ikona a svetová návrhárka Victoria Beckham, ktorá si čaro elegantných áčkových sukieň naozaj obľúbila. Práve ona nám slúži ako veľká inšpirácia a veríme, že zaujme aj vás. 

Priamo z prehliadkových mól

Trend áčkových sukieň sa pretrhol aj na prehliadkových mólach, kde najnovšie módne kolekcie patrili práve tomuto ženskému kúsku. Niet sa čomu čudovať! Trend z minulého storočia je nielen pôsobivý, ale zároveň lichotí ženskej postave.

Dokonalá dáma

Ikonou v oblasti módy a elegancie je pre nás aj manželka známeho sexi herca Georga Clooneyho. Exotická kráska Amal má vycibrený vkus a jej looky sú vždy obohatené o nejaký módny trend či elegantný detail. V tomto prípade nemáme naozaj čo vytknúť!

Street style

Pouličný štýl z týždňov módy si vždy nájde svojich priaznivcov a my sme vernými fanúšikmi tohto štýlu. Medzi inšpiratívnymi outfitmi sme tento krát objavili aj spojenie elegantnej áčkovej sukne a športových prvkov, ktoré dohromady vytvorili naozaj zaujímavý model. Kvetinové prvky sú zároveň neodmysliteľnou súčasťou jari, a preto ich neváhajte využiť.

Inšpirujte sa: Baby ružová zažíva veľký návrat do sveta módy: Tieto nadčasové outfity vás ohúria!

Klasický štýl

Klasika, ktorá patrí k dokonalej ukážke toho, ako by sa mala obliekať pravá dáma. Áčková skladaná sukňa v dĺžke pod kolená je skvelou voľbou pre všetky z vás, ktoré sa snažia zakryť jemné nedostatky na postave. Strih do pása zároveň krásne predĺži nohy.