Presunúť na hlavný obsah

7 dôkazov, že aj rolák môže vyzerať nezameniteľne sexi: Vieme, ako na to!

Móda

Niektoré kúsky oblečenia by sme zo skrine radšej nevyťahovali. V niektorých prípadoch to môže byť aj rolák, ktorý nepatril vždy k obľúbeným kúskom nášho šatníka. Dnes je však všetkému inak, o čom dosvedčia aj nasledujúce looky.

Rolák priniesol novú vlnu moderného a sexi štýlu. Áno, počujete správne! V minulosti nie veľmi zvodný kúsok oblečenia dnes nosia svetové modelky v snahe podčiarknuť svoj sexepíl. My sme sa inšpirovali ich štýlom a naučili sa, ako nato! Nechajte sa prekvapiť a pozrite si 7 dôkazov, že ja rolák môže vyzerať nezameniteľne sexi.

Mohlo by vás zaujímať: Francúzsky doplnok s nádychom elegancie: Vieme, ako nosiť štýlovú baretku a vyzerať šik!

Victoria Beckham

Prvou favoritkou v tomto štýle je módna ikona Victoria Beckham, ktorá je dokonalým príkladom toho, ako by to malo vyzerať. K dokonalému looku jej postačil jednoduchý obtiahnutý rolák v čiernej farbe, ktorý doplnila sexi džínsami.

Bella Hadid

Ikonická modelka Bella Hadid je novodobou trendsetterkou v oblasti módy, o čom svedčí aj jej jedinečný vkus. Moderný rolák zakomponovala do svojho outfitu v spojení so šatami, čím si získala priazeň módnych kritikov.

Ruby Rose

Chcete vyzerať sexi aj v roláku? Ruby Rose to síce poňala naozaj svojsky a originálne, ale výsledok stojí za to. Inšpirujte sa jej sexi a zvodným lookom, na ktorý však potrebujete poriadnu dávku odvahy a sebavedomia. Čo hovoríte na tento look?

Romee Strijd

Aj klasický pletený sveter s rolákom môže vyzerať sexi, stačí ak zvolíte kvalitný materiál a modernú farbu, akou je aj táto krémovo hnedá. Plusy budete mať aj v prípade, že ste blondínka, ktorým tieto odtiene nesmierne svedčia.

Jessica Alba

Aj holywoodska herečka vie, čo je momentálne in a preto stavila na okázalý outfit, v ktorom dominoval sexi rolák bez rukávov. Nielen zaujímavá farba pútala na seba pozornosť fotografov, ale najmä fakt, že tento rolák sa nosí výlučne bez podprsenky. Tak čo, trúfli by ste si? 

Inšpirujte sa: Žiarivé farby pre jar 2018: Tieto odtiene patria k aktuálnym módnym trendom

Taylor Hill

Mladá modelka Taylor Hill a jej okúzľujúci a extravagantný model s detailom na rolák vzbudzuje dojem moderného štýlu. Žlté šaty s tigrovanou potlačou a zamatovým materiálom sú veľmi netypickým kúskom a s použitím roláku dotvárajú jedinečný dojem.

Gigi Hadid

Ďalšia zo sestier Hadidových, ktorá patrí k módnym ikonám v oblasti fashion. Plavá kráska stavila tentokrát na žiarivú ružovú, ktorou jednoznačne zaujala. Tento vlnený rolák si zaobstarajte v prípade, že potrebujete pozdvihnúť vaše sebavedomie.