Presunúť na hlavný obsah

Zoznámila ma s ním priateľka a nakoniec mi ho prebrala: Aj toto mi pomohlo vyjsť z celej situácie ako víťaz

Partnerské vzťahy

Tvrdila, že je už načase, aby som si niekoho našla. Niekoho slušného, normálneho a vhodného. A vraj takého pozná.

„Katka ma so sebou v poslednej dobe neustále brala von len preto, aby som si konečne niekoho našla. Vraj mám po tridsiatke a partner je v mojom veku samozrejmosťou a nie niečim výnimočným. Nechcela som sa do ničoho nútiť, no keďže sa mi ju rovnako tak nechcelo ani počúvať, povedala som si, že sa raz za čas podvolím a vyjdem si s ňou von. Veď predsa, nič za to nedám a aspoň sa prevetrám. V jeden večer ma však zoznámila s Denisom a ja som zostala stáť ako obarená. Bol presne môj typ. Vysoký, mužný, ale hlavne, džentlmen. Vedel, ako sa má správať ku žene, a aj keď ma nepoznal a v podstate netušil, kto som, naše debaty boli hneď od začiatku neuveriteľne dôverné. Až ma fascinovalo, ako skvele to vie so ženami. Práve v tom však bol nakoniec povestný háčik.“ opisuje začiatky svojho silného, no veľmi krátkeho romániku Saša.

Inšpirujte sa: Žila som s tyranom: Muselo sa stať toto, aby som pochopila, že náš vzťah nemá zmysel

Do všetkého sa však vrhli veľmi rýchlo a ich románik nadobudol neuveriteľný spád. Niečo jej ale od začiatku nehralo. Denis bol až príliš dokonalý a aj keď si to nechcela pripúšťať určitá vec jej na ňom nesedela. Nechcela však dať na svoj vnútorný hlas až dovtedy, kým si v jedno poobedie neuvedomila zásadnú vec.

Mohlo by výs zaujímať: Stále fantazíroval o iných ženách: Nezastavilo ho ani manželstvo, nakoniec som musela urobiť toto

„Katke som práve rozprávala o tom, ako mi je s ním skvele, keď ho zrazu z ničoho nič začala obdivovať aj ona. Rozprávala o ňom tak pekne a s takou vervou, akoby s ním chodila ona a nie ja. Chvíľku som sa snažila brať to ako kompliment, páči sa jej muž s ktorým chodím, na tom predsa nie je nič zlé. No keď sa podobná situácia opakovala niekoľkokrát, začala som mať podozrenie, že sa Denis nestretáva len so mnou. Vedela až príliš veľa faktov z jeho života a naše debaty ubiehali jeho smerom až príliš často na to, aby sa poznali len ako známy. Preto som v jedno poobedie vyložila karty na stôl a spýtala sa o čo ide. A vtedy sa konečne priznala. Vraj s Denisom už niekoľko týždňov tvoria pár a on sa mi to len bál povedať. Vtedy som ostala v nemom úžase a nezmohla som sa na nič iné ako mlčanie. Prebrala mi muža, ktorého sa mi snažila dohodiť? To snáď nie je pravda.“ krúti hlavou ešte teraz Saša.

Mohlo by vás zaujímať: Naše manželstvo po mojom pôrode už nebolo to, čo predtým: Manžel to pripisoval tejto jednej veci, z ktorej ma vinil

Potom si však uvedmila jedno. Jedna z jej najlepších priateliek sa zahľadela do muža, ktorý bol schopný ťahať to s oboma, a to bez výčitiek či zbytočných otázok. Jednoducho si od oboch vzal, čo potreboval a bolo mu úplne jedno, ako celá situácia dopadne. Chcela by vôbec byť s takým mužom, keby vedela, čo sa z neho vykľuje? Ani vo sne. Radšej bude sama ešte v štyridsiatke ako žiť s dieťaťom, ktoré sa s ľudmi zahráva ako sa mu zachce. Až po tom, čo si uvedomila tak jednoduchú vec, odrazu pochopila, že vlastne zo všetkých zúčastnených vyšla z celej situácie najlepšie.