Presunúť na hlavný obsah

Od začiatku som to ťahala s dvomi mužmi naraz: Myslela som si, že sa len hrám až do tohto momentu

Partnerské vzťahy

To, čo niekomu príde ako zábava, môže v skutočnosti dopadnúť naozaj všelijako.

Martina sa nerada viazala. Mala po tridsiatke, neustále striedala prácu, byty, šatník menila každú sezónu. Jednoducho nedokázala počuť slovo stereotyp a to naozaj v ničom, nieto ešte v súvislosti so vzťahmi. Aj preto nemala problém ťahať to s dvomi mužmi naraz. Daniel bol vplyvný muž s postavením, rozvedený, no neuveriteľne sexi, s rozkošnou malou dcérkou Miou. Marek bol naopak vzdelaný, scestovaný šialenec, ktorý bol každý polrok v inej krajine a sex s ním bol jedným z najlepších, aké kedy mala.

Inšpirujte sa: Ženy túžia po vernosti zo strany muža, ale dokážu to ony samy?

„Neplánovala som to. Jednoducho sa to stalo a ja som sa nechala uniesť a nejak veľmi som nepremýšľala. Veď sa predsa nemôže stať nič hrozné. Budem sa s nimi stretávať osamote, nikto sa nemusí nič dozvedieť a ja sa postupom času rozhodnem, s ktorým chcem ostať. Boli to len začiatky a tie sú u mňa vždy vyslovene nezáväzné. Problém bol však v tom, že som s pribúdajúcimi mesiacmi z oboch vzťahov cítila, že to už nie je len hra. Daniel aj Marek si vyžadovali istú dávku pozornosti, obaja sa o mňa zaujímali natoľko, že som sama nechápala. Daniel ma bral na všetky svoje rodinné výlety, víkendy na horách a romantické večere po práci, zatiaľ čo Marek ma prekvapil za každým rohom, bol plný vášne a bláznivých nápadov.“ spomína si na svoju dilemu Martina.

Mohlo by vás zaujímať: Tesne pred svadbou som si našla milenca a môj snúbenec na to prišiel: Napriek tomu sme sa vzali

Išlo o niečo viac

"Stále som odkladala reálne rozhodnutie a myslela som si, že takto neubližujem nikomu, iba sebe. Všetko sa však zmenilo v jeden moment, keď som neskoro večere odchádzala od Daniela pod zámienkou, že mám ešte nedokončenú prácu, ktorá nemôže počkať do pondelka. Pritom som sa len chcela rýchlo stretnúť s Marekom, ktorý mi celý deň nedal pokoj a svojimi vzrušujúcimi narážkami zo mňa urobil klbko nervov. V momente, keď som stála pri dverách, sa však malá Mia rozbehla priamo do môjho náručia a s tichým hláskom sa otca opýtala, prečo jej mama zase ide preč. V tom som si uvedomila, čo sa vlastne deje. Oba vzťahy boli hrou a zábavným vzrušením naozaj len v mojej hlave. Malé dievča sa na mňa naviazalo ako na svoju matku, ktorú už dlhé roky nevidela a možno si ju ani nepamätá a ja utekám za iným kvôli povyrazeniu? Nemohla som sa na seba ani pozrieť.“ dodala Martina, ktorá hneď v tom momente zrušila  stretnutie s Marekom, zavrela za sebou dvere a ostala sa s malou Miou hrať do noci, kým jej nezaspala na kolenách.

Prečítajte si aj: Aj keď som sa vydala, tajne som sa stretávala so svojím bývalým: Muselo sa stať toto, aby som otvorila oči

Niekedy totiž ubližujeme aj napriek tomu, že si to pred sebou nepriznáme. Vlastná sebeckosť nám to len zriedkakedy dovolí.