Presunúť na hlavný obsah

Veta, ktorú potrebuje počuť každá zaneprázdnená žena od partnera: Ak si myslíte, že je to ľúbim ťa, mýlite sa

Partnerské vzťahy

Pracujúce matky toho majú vyše hlavy, o tom nemusíme ani diskutovať. A práve počas náročného obdobia, keď si nenájdu ani chvíľku, pre seba potrebujú od partnera počuť niečo iné než ľúbim ťa.

Starostlivosť o deti, domácnosť, partnera a k tomu ešte pracovné povinnosti. Ženy sú vlastne také superhrdinky. Na úkor vlastnej pohody a času myslia najprv na rodinu a ich blaho, až potom na seba. Niekedy, keď je toho vyše hlavy, by však od partnera potrebovali počuť aj niečo než vyznania lásky. Nie sú to dokonca ani komplimenty o tom, ako to všetko skvelo zvládate, ani otázky o tom, aký ste mali deň. Tou čarovnou vetou, pri ktorej zaplesá srdce nejednej zaneprázdnenej mame je: „Ako ti môžem pomôcť?“ Samozrejme nesmie ísť zo strany partnera o rečnícku otázku, ale o úprimnú snahu pomôcť žene, ktorú ľúbia, pretože láska sa skrýva v presne takýchto momentoch a pre niekoho maličkostiach.

Prečítajte si: Ako sa správa zamilovaný muž v znamení sebavedomého leva? Takého partnera by chcela každá žena

Vo vzťahu má byť tímová spolupráca

Muži či sa vám to páči alebo nie, budete si musieť priznať, že žena s dieťaťom má toho na pleciach naloženého viac ako vy. Preto keď, uvidíte prísť partnerku domov ovešanú taškami, na miesto vypytovania, aký mala deň, kde bola a čo robila, jej vezmite bez slova nákup a pomôže jej. Ste predsa jeden tím a keď niekto ťahá za slabší koniec, treba mu pomôcť a nie nečinne sa prizerať z bezpečnej vzdialenosti. Samozrejme to neznamená, že jej pomôžete iba ak sa odohrá táto ukážková situácia. Tie štyri čarovné slová by mali počúvať ženy rovnako často ako ľúbim ťa.

Pomáhať by mali aj deti

Ako sa hovorí v jednom slovenskom prísloví, čo sa za mladi naučíš, v starobe akoby si našiel. Prirodzene im dajte úlohy, ktoré sú schopné splniť a v dospelosti zo synov môžu vyrásť presne takí muži, ktorí budú pomáhať svojej partnerke automaticky.