Presunúť na hlavný obsah

Vzal som si ženu s dvomi malými deťmi, ktorú som miloval aj obdivoval: Ona však mala celkom premyslený plán

Sex a vzťahy

Náš známy Stano si myslel, že našiel lásku v jednej vdove a dokonca sa stal vďaka jej dvom deťom už aj otcom. Všetko však bolo celkom inak, a on to pochopil, až keď bolo po všetkom.

V jeho očiach táto žena stále stúpala, preto sa odhodlal otvorene sa s ňou porozprávať

Keď sa Stano zoznámil s Henrietou prostredníctvom jej otca, ktorý bol rovnako športovým fanúšikom ako on, mal už po tridsiatke. Avšak bol dobre zabezpečený, pretože mal malú, ale dobre prosperujúcu firmu práve so športovým potrebami. Heňa mu prišla ako skromná a odvážna mladá vdova s dvomi malými deťmi, ktorá to nemala v živote vonkoncom ľahké: „Čím častejšie som ju cez návštevy u jej otca, kde sa presťahovala po smrti manžela aj s deťmi, stretal, tým viac sa mi páčila. Obdivoval som ju za zvládnutie jej neľahkého životného osudu a tiež ma priťahovala ako žena. Videl som, že v domácnosti jej to ide ako po masle a že je dobrá mama, ktorá sa o svoje deti príkladne stará, preto stúpala deň čo deň v mojich očiach až natoľko, kým som sa s ňou otvorene nerozhodol porozprávať,“ objasňuje na začiatok príbehu Stano. 

Mohlo by vás zaujímať: Učinila som jedno rozhodnutie bez vedomia svojho manžela: Bojím sa,že keď na to príde, neodpustí mi to

Nikdy mu nepovedala, že ho miluje, ani v manželstve

Tak sa stalo, že sa jej vyznal zo svojich citov a povedal jej, že mu vôbec nevadí, že má dve deti, pretože si ich obľúbil ako vlastné, a že je do nej zaľúbený. Rovnako tiež zdôraznil aj praktickú stránku veci, ktorou bolo, že sa dokáže o ňu a deti postarať: „Heňa si vzala pár dní na rozmyslenie, ale nakoniec súhlasila s vydajom, hoci ako som si neskôr v hlave premietol, nikdy ani v manželstve mi nepovedala, že ma aj ona miluje,“ priznáva. 

Čítajte tiež: Prežila som lásku ako z filmu: No táto jediná chyba rozbila naše šťaste, dopúšťate sa jej aj vy? 

Zo začiatku idylka, potom všetko zmenili finančné problémy

Zo začiatku bolo ich manželstvo idylické a všetko klapalo ako malo. Stano bol príkladný manžel aj otec, ktorý dobre svoju rodinu finančne zabezpečoval a svojej manželke posielal na účet dostatočne vysokú sumu na výdavky nielen v domácnosti. No potom nastal zlom a Stano mal finančné problémy, na ktorých však pracoval, avšak vyžadovalo si to väčšinu jeho času: „To však neznamenalo, že som zanedbával svoju rodinu. Hoci som prišiel aj večer, deti som okúpal a prečítal som im rozprávku na dobrú noc. Svojej žene som sa chcel večer venovať, rozprávať sa s ňou, ale jej správanie sa otočilo o 100 stupňov. Odmietala sa so mnou rozprávať, začala mi vyčítať, že už jej neposielam na účet toľko koľko predtým, hoci vedela, že sa snažím dostať z finančných problémov. Vraj sa nezaujímam už ani o deti a celý čas trávim v práci. Situácia sa vyvŕbila natoľko, že ma prekvapila jeden večer žiadosťou o rozvod a ako jeden z dôvodov uviedla, že ju vraj ešte aj podvádzam. Vôbec som tomu nerozumel,“ hovorí ďalej. 

Neprehliadnite: Začala som si s mužom, ktorý nedávno prešiel rozvodom: Vďaka tomuto sa mi podarilo odpútať ho navždy od manželky

Nakoniec pochopil, že to celé plánovala 

Hoci sa jej to Stano snažil vyhovoriť, na súde sa predsa len ocitli. Heňa vraj stále opakovala, že si už spolužitie s ním nevie predstaviť. Nakoniec ich rozviedli a ona aj s deťmi sa odsťahovali naspäť k otcovi. Nakoniec sa po pár týždňoch dozvedel, že odišla aj s deťmi do Rakúska žiť k nejakému starému pánovi a plánuje si s ním aj svadbu: „Neviem prečo, ale prelúskal som počítať, ktorý používala. Bola to asi šťastná náhoda, že som sa pomerne ľahko dostal k jej fb profilu a videl konverzáciu s tým dotyčným Rakúšakom. Vtedy som pochopil pravdu, že to celé plánovala, aby seba a svoje deti dobre zabezpečila. Že som sa jej ako vhodný manžel a otec pre jej deti pozdával, len keď som dobre zarábal a nemusel aj jej utiahnuť opasok,“ končí svoje rozprávanie náš známy, ktorý sa dodnes ešte z toho nespamätal, pretože ľúbil aj ju aj deti, ktorú mu veľmi chýbajú.