Presunúť na hlavný obsah

Pánska jazda môjho muža na Malorke neskončila práve najšťastnejšie: Tušila som, že sa niečo také stane

Feminity

Stačili štyri dni na to, aby sa život Eve obrátil absolútne naruby. Štyri na prvý pohľad nevinné dni, jej muža v spoločnosti kamarátov na pánskej jazde. To, čomu bude musieť čeliť po jeho návrate, by jej nenapadlo ani vo sne.

Eva a Ivan boli manželmi necelé tri roky. Všetko medzi nimi vyzeralo navonok priam dokonale. Až na drobné hádky, ktoré sa vyskytnú samozrejme v každom vzťahu. Skvele si rozumeli, veľa cestovali a vzeralo to, že nič nemôže narušiť ich idylku. No zdanie často klame. Stačil jediný nevinný výlet Ivana v spoločnosti jeho kamarátov a pevné manželstvo sa otriaslo v základoch. 

Čítajte tiež: Prečo sa dnešní muži po 30-tke nechcú viazať? Toto sú dôvody, ktoré ich odrádzajú od dlhodobého vzťahu

Pánska jazda, ktorá zmenila všetko

Ivanov najlepší kamarát Peter sa mal o pár mesiacov ženiť a tak sa mu Ivo spolu so skupinkou kamošov rozhodli pripraviť nezabuduteľnú pánsku jazdu. A veruže nezabudnuteľná bola. No nielen pre samotného budúceho ženícha. Chalani to zobrali vo veľkom štýle a rozhodli sa pre 4 - dňovú dovolenku na Malorke. Nechýbalo teda, slnko, more, alkohol, striptíz a nejaké tie baby. Aj keď nikto zo zúčastnených nechcel prekročiť akékoľvek hranice, nakoľko boli všetci zadaní, žiaľ nestalo sa to. Ten, kto v jeden večer podľahol čaru krásnej neznámej bol práve Ivan. 

Neprehliadnite: Krásny chlap vás nepodvedie, aj keď si to myslíte: Najväčší neverníci bývajú paradoxne títo

Za chyby a omyly sa platí

Hoci Ivo vôbec nebol typ zvodcu, stačilo málo a ani nevedel ako, ocitol sa v náručí neznámej Rusky. Veľa sa smiali, rozprávali, alkohol tiekol prúdom a dokonca už aj Peter videl, že toto neskončí práve najšťastnejšie. Preto sa ho snažil zo všetkých síl varovať. No Ivan si nedal povedať. Skončil v náručí onej neznámej ženy a ráno, keď sa prebral bola preč. ”Viem, urobil som chybu, bolo to však jediné moje zlyhanie počas nášho manželstva. Tú noc som si neustále vyčítal. Eve som samozrejme nič nepovedal, no od začiatku jej bolo jasné, že niečo nie je v poriadku. Príliš dobre ma poznala. Asi po roku mi prišiel domov list, v ktorom bola aj fotka novorodenca. Ten list bol od Tanje a to bábätko bol môj syn. Nič odo mňa nežiadala, len chcela, aby som vedel, že ten večer neskončil bez následkov. Bol som v šoku. Toto som ani vo sne nečakal. Zároveň to bolo niečo, čo som už pred Evou nemohol tajiť. Vyšiel som s pravdou von. Dnes síce žijeme oddelene, ale stále sme manželia a stretávame sa. Povedala mi, že potrebuje čas, aby si premyslela, čo bude ďalej. A ja len dúfam, že sa ku mne vráti…”