Presunúť na hlavný obsah

Tieto vône muži na ženách zbožňujú - afrodiziakálne parfumy

Sex

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré parfumy v mužoch zarezonujú a iné nespôsobia žiadny rozruch?

Vône dokážu niekedy opantať myseľ natoľko, že nie je možné ich dostať z hlavy. To je zrejme aj hlavný dôvod, prečo ženy siahajú po parfumoch, o ktorých sú presvedčené, že pritiahnu opačné pohlavie. Aké zložky obsahujú afrodiziakálne parfumy?

Kedy hovoríme o vôňach ako o afrodiziakách?

Existujú vône, ktoré sú všeobecne vhodnejšie na použitie k podnieteniu žiaducich emócií a povzbudeniu libida, či sexuálneho napätia. Hovoríme o afrodiziakálnych vôňach.

Kvetinové vône

Azda najviac používanými v parfumérskom priemysle sú vône kvetín. Kým kedysi sa používali najmä jednozložkové parfumy (nap. fialka, ruža), v dnešnej dobe sa jednotlivé kvetiny dômyselne kombinujú. Navyše dokážu podporiť pocit vášne a “sexuálnej horúčavy”.

Jedna z najviac používaných kombinácií, ktorá sa používa už desaťročia, je kombinácia ruže a jazmínu. Nie je to náhoda, že tieto kvetiny nájdete v parfume v spoločnom tandeme. Príťažlivá kombinácia zvýrazňuje pôvab, nežnosť a ženskosť a pre mužov je nesmierne príťažlivá. Ktorý afrodiziakálny parfum ich obsahuje? Ak vám kvetinová vôňa imponuje, Zerex Sensual je presne to, čo hľadáte.

Ruža je kvetina, ktorá má obrovskú moc: pomáha otvoriť srdce, znižovať pocity strachu, zároveň zvyšuje sebavedomie a napomáha zbaviť sa zábran. V arabských krajinách je používaná už tisícročia na povbudenie vášní u oboch pohlaví.

Kvetinovo-drevité vône

Zaručiť úspech pri zvádzaní dokážu vône, ktoré obsahujú množstvo správnych esenciálnych olejov z kvetín a drevín. S pridaním štipky škorice a vône citrusov máte úspech u opačného pohlavia zaručený. Prečo? Škorica dokáže zázraky, napríklad zvýšiť prietok krvi v pohlavných orgánoch a citrusové vône pridávajú nositeľkám na sebavedomí.

Vône tohto charakteru pôsobia decentne a sú určené najmä elegantným dámam. Nič to však neuberá z ich hypnotizujúceho účinku. Aj elegantná dáma tak dokáže pôsobiť decentne a súčasne neskutočne sexy.

Jedným z afrodiziakálnych parfumov, ktorý má práve takéto zloženie, je Zerex Destiny. Medový podtón tohto parfumu pridá svojej nositeľke na šarme a pomôže posilniť jej pozíciu pri zvádzaní.

Citrusové vône

Nezáleží na tom, akú vôňu preferujete. Keď však obsahuje citrusové tóny, pôsobíte sviežim a podľa vedcov aj mladším a sebavedomejším dojmom. A mužov sebavedomé ženy vždy priťahovali. Jednou z afrodiziakálnych vôní s obsahom citrusov v kombinácií so zeleným jablkom je aj parfum Zerex Desire.

Dokonca aj štúdie potvrdzujú, že ženy, ktoré používajú citrusové vône, sa pri používaní týchto typov parfumov cítia oveľa mladšie. To je predsa na nezaplatenie, čo poviete?

- reklamná správa -