Presunúť na hlavný obsah

Spali sme spolu len raz a ja som si nevšimla túto jednu vec, ktorú spravil: Neviem, čo si mám o tom celom myslieť

Partnerské vzťahy

Stalo sa to iba raz. Neplánovala som to, no ani som sa tomu nebránila. Takéto niečo som skutočne nečakala.

Petra pred pár týždňami zažila niečo, čo sa jej nikdy predtým nestalo. Vyspala sa s mužom, po ktorom  už dlho túžila, no jedna zvláštna vec ju zarazila. Všetko nám vyrozprávala do absolútnych detailov.

Inšpirujte sa: Najväčšiu charizmu máte presne v tejto chvíli: Opýtali sme sa mužov, čo ich vždy dostane do kolien

„Netvrdím, že to medzi nami nebolo, to by som klamala. Od prvého momentu, ako sme sa uvideli počas môjho poobedného blúdenia uličkami kníhkupectva, som vedela, že tohto muža z mysle len tak nestrasiem. A presne to sa stalo. Daniel ma oslovil ako prvý a ako zámienku použil fakt, že hľadá určitú konkrétnu knihu. Ja som však dobre vedela, že to urobila naschvál pretože chcel vedieť, kto som,“ spomína si Petra.

„Vedela som, že si vypýta moje číslo a aj to, že nebudem schopná povedať nie, práve naopak. Nevedela som sa dočkať daného momentu a dokonca som mu ho dvakrát zopakovala. Stretli sme sa hneď na druhý deň, v tom istom kníhkupectve, no tentokrát na káve. Nevedeli sme sa prestať zhovárať, celé štyri hodiny. A ja som tak nejako podvedome tušila, že to nie je naposledy, čo sa vidíme. Prešlo niekoľko týždňov a my sme spolu chodili takmer všade. Musela som sa síce prispôsobovať jeho práci, keďže bol na voľnej nohe a nekončil vždy presne tak ako ja, v jeho prípade mi ale bolo všetko jedno a pokojne som sa vtesnala do jeho harmonogramu,“ dodáva Petra.

Mohlo by vás zaujímať: Naučte sa triky od šťastne zadaných: Päť rituálov, ktoré robia spokojné páry

V jeden večer....

Po jednom z perfektných spoločných večerov to však prišlo a obaja skončili u Petry. „Všetko sa zbehlo neuveriteľne rýchlo, už dlhšie som sa premáhala a vedela som, že neodolám. Neplánovala som, že sa to stane hneď v ten večer, no ani som sa nebránila. A musím povedať, že to bolo perfektné. Všetko prebehlo tak prirodzene, akoby sme sa poznali už roky, milovali sme sa vášnivo a dôverne zároveň. Až potom, čo nadránom odišiel, sa mi odrazu v hlave vynorila spomienka na jeden moment z danej noci, ktorý som úplne prehliadla.“

Nenechajte si ujsť: Keď sme sa brali, jeho mama mi povedala jednu vec o jeho minulosti: Až pri obrade však vyšla najavo celá pravda

Tesne predtým, ako sa všetko blížilo ku koncu a ja som sa mimovoľne perami blížila k jeho krku, silene a prekvapene sa uhol, len aby som sa ho ani náhodou nedotkla. Vedela som, že je daný dotyk jeden z najintímnejších, čo mu však bránilo? Nepoznali sme sa jednu noc a ja som pre neho nebola cudzia žena,“ dodáva Petra.

Čo ak...

Čo ak je na tom ale v skutočnosti niečo pravdy? „Čo ak to urobil preto, lebo má pocit, že jeho krk a pery patria inej žene a zvnútra ho pri myšlienke na niečo podobné zožierali výčitky? Sama si neviem vysvetliť, čo sa stalo a klamala by som, keby som tvrdila, že netápam. No chcem ho a táto jedna vec mi odvtedy nedá spať,“ dodala Petra na záver.

Prečítajte si aj: Bol šialene príťažlivý a ešte aj romantik: Mal avšak jednu chybu, kvôli ktorej sa po dokonalých mužoch už nepozerám

V čom podľa vás spočívala jeho reakcia?

spolu hlasovalo 795 ľudí