Presunúť na hlavný obsah

Toto by mala žena na mužskom správaní pochopiť: Ak sa jej to podarí, získa kohokoľvek si zaumieni

Partnerské vzťahy

Muži sú možno jednoduchí, no práve ich jednoduchosť nám dá občas zabrať zo všetkého najviac. A pritom by v otázke ich správania stačilo pochopiť iba toto.

Muži nevidia to, čo my

Stojí vám vlas? Pribrali ste kilo či dve? Máte pocit, že ste dnes trošku nafúknutá? Možno vás prekvapíme, no cítite a vidíte to iba vy. To, čo vidia muži je len vaše vnútorné vyžarovanie, ktoré však podobná maličkosť dokáže neuveriteľne rozhodiť a presne to si všimnú aj svojimi častokrát nevšímavými očami. Vašu neistotu a nedôveru v samú seba. A presne vtedy sa v ich očiach vytráca celé vaše kúzlo a magická sila, ktorá ich k vám podvedome priťahuje.

Inšpirujte sa: Krásny chlap vás nepodvedie, aj keď si to myslíte: Najväčší neverníci bývajú paradoxne títo

Preto sa netrápte

Aj preto urobíte najlepšie, ak si budete veriť a zmierite sa s faktom, že vaša vlastná neistota a pochybnosti o samej sebe sa okamžite odrazia na tom, ako navonok pôsobíte a muži tomu prispôsobia svoje správanie.

Nepresvedčili sme vás? Neveríte, že by muži mohli podobne premýšľať, nevšímať si všetky jemné nedostatky a brať vás ako zaujímavý celok len vďaka tomu, že ste vnútorne vyrovnaná a v pohode? Na názor sme sa sýtali Milana, ktorý je len jeden z mnohých s podobným zmýšľaním, Práve sa rozišiel s priateľkou a dôvody nám popísal po svojom.

Mohlo by vás zaujímať: Keď sme sa brali, jeho mama mi povedala jednu vec o jeho minulosti: Až pri obrade však vyšla najavo celá pravda

„Emma bola skvelá žena. Od prvej chvíle som z nej nemohol spustiť oči. Bola nespútaná, sebavedomá, milovala pozornosť a užívala si ju. Bola mojím cieľom od momentu, keď som ju uvidel. Jednoducho si ma získala svojím správaním, mala neuveriteľnú auru. Dali sme sa dokopy a prvé mesiace boli skutočne skvelé,  klamal by som, keby poviem čokoľvek iné. Po čase sa však jej správanie začalo razantne meniť.  Zdalo sa, že konečne predo mnou stála pravá Emma, taká, ktorá sa nemusí pred ľuďmi hrať na úžasnú a bezproblémovú. A odrazu so mnou začala riešiť každú jednu maličkosť, či už sa to týkalo jej práce, vzhľadu alebo psychického stavu." 

Všetko bolo zle, s ničím nebola spokojná a neverila absolútne ničomu, čo som jej povedal, aj keď som to myslel smrteľne vážne.  Po čase som prestal mať náladu na jej neustále výkriky do tmy, a tým, že samú seba predo mnou zhadzovala, som odrazu začal veriť jej verzii pohľadu. Stratila v mojich očiach všetko čaro, ktorým ma predtým ohúrila. Jednoducho som uveril, že všetky chyby, ktoré sama na sebe vidí sú skutočne pravdou. Prestala ma priťahovať. Neviem to vysvetliť inak, ako tým, že som pri sebe nechcel  ženu, ktorá sa ustavične sťažuje, a tak sme nakoniec šli od seba,“ vysvetlil nám Milan.

Nenechajte si ujsť: Muži po 30-tke zostávaju v dlhodobom vzťahu s partnerkami, ktoré maju týchto 5 vlastnosti

V čom je teda ten povestný háčik? Možno stačí pochopiť, že sme v mužských očiach neodolateľné práve vtedy, keď si to samé myslíme. Vtedy nás chcú za každú cenu, pretože im naše sebavedomie a neuveriteľná energia nedá spať. Tak čo dámy, skúsime sa preniesť cez maličkosti a užívať si našu nespútanú ženskosť?

Myslíte si, že sa mužské správanie skutočne odvíja od toho, ako na nich ženy pôsobia?

spolu hlasovalo 217 ľudí

Áno
196
Nie
21