Presunúť na hlavný obsah

Najväčšiu charizmu máte presne v tejto chvíli: Opýtali sme sa mužov, čo ich vždy dostane do kolien

Partnerské vzťahy

Myslíte si, že sa musíte správať strojene a na úrovni? V tom prípade vás prekvapíme.

Zaujímalo nás, kedy muži svoje nežné polovičky milujú ešte o niečo viac než je bežné. A ich odpovede? Tie nás zaujali viac, než by ste si mysleli.

Niečo staré, niečo červené

K vášnivej atraktivite žien, ktoré majú na sebe niečo červené, sa priznal Daniel. „A nielen červené, to by bola pravda len z polovice. V skutočnosti ide o kombináciu červenej farby a domáceho oblečenia. Milujem, keď žena až tak veľmi nerieši, čo má na sebe, cíti sa pohodlne v šortkách a domácom tričku a do toho je aspoň jedno z nich červené. V tej chvíli sa na ňu neviem prestať dívať. Kombinácia pre niekoho možno divná, je pre mňa absolútne dokonalý magnet, od ktorého neviem odtrhnúť oči ani keby som chcel,“  vysvetlil nám Daniel svoju slabosť pre červenú farbu, ktorú si síce ani sám tak celkom nevie vysvetliť, zo žien však v jeho očiach robí bohyne.

Inšpirujte sa: Milenka a manželka nám prezradili znaky, podľa ktorých zistili, pre ktorú sa muž rozhodne

Spontánne, jednoducho bez rozmyslu

Tomáš, ktorý síce nie je vo vzťahu, no z jedného dlhodobého však práve vyšiel, vraj v prípade žien neustále rieši len jednu vec. „Pokiaľ ide o atraktivitu, nič ma nedostane viac ako to, keď žena vezme iniciatívu do vlastných rúk a zo sekundy na sekundu urobí niečo absolútne netradičné a bláznivé.  Keď neviem predvídať jej ďalší krok je pre mňa číslom jeden. Chcem vedieť, ako to dopadne, kam až dokáže zájsť a čoho je schopná.  Každá žena, dokonca aj tá, ktorá absolútne nie je môj typ, ma môže takýmto správaním absolútne dostať,“ priznal sa Tomáš, ktorý si túto svoju slabosť v súvislosti so ženským správaním uvedomil až potom, čo sa so svojou terajšou priateľkou rozišiel práve kvôli jej prílišnej organizovanosti. Nuž vidíte, ani trochu chaosu nezaškodí.

Mohlo by vás zaujímať: Muži po 30-tke zostávaju v dlhodobom vzťahu s partnerkami, ktoré maju týchto 5 vlastností

Premôžu sa

Táto schopnosť by sa možno mala vzťahovať na obe pohlavia, muži ju však vedia oceniť ako nikto. Peter to popísal dokonale. „Mal som priateľku, ktorá milovala turistiku. Často sme spolu trávili na horách celé víkendy. Dlhé výlety boli samozrejmosťou, no keď už išlo o tretí či štvrtý za posledných pár dní, videl som na nej, že sa jej nechce, no vždy v sebe nabrala posledné zvyšky síl a odvahy a šla so mnou. Vedel som, že sa premáha, neuveriteľne to na mňa zapôsobilo a večer som jej to patrične oplatil.  Nevedel som si pomôcť. Bola neuveriteľne roztomilá, keď sa snažila vyhovieť mi aj napriek faktu, že sa jej absolútne nechcelo. To je to, čo ma u ženy vždy dostane a mám oveľa väčšiu chuť jej snahu opätovať,“ vysvetlil Peter, ktorého takéto gesto zakaždým dostalo do kolien.