Presunúť na hlavný obsah

Vyriešte to za neho! Koniec s partnerovou predčasnou ejakuláciou

Sex

My ženy sme milujúce, obetavé a trpezlivé. Niekedy však ten povestný pohár trpezlivosti pretečie a vtedy vyriešime aj to, čo majú bežne vo svojej kompetencii muži. Koniec koncov, aj my máme svoje potreby. Jedným z problémov, ktorý naše polovičky často odmietajú riešiť je aj nepríjemnosť známa ako predčasná ejakulácia.

Ja za to nemôžem

Že už ste to niekde počuli? Tentoraz mu to však uverte. Problém s predčasnou ejakuláciou, žiaľ, nie je ojedinelý a môže mať rôzne príčiny. Ak ide vo vašej spálni o novinku a vyskytuje sa len občas, pravdepodobne súvisí so stresom alebo psychickou nepohodou. To je niečo, čo zvládnete aj sami (otvoreným rozhovorom vo dvojici) alebo návštevou sexuológa. Zložitejšie však je, ak je príčinou fyzický problém – krátka uzdička penisu a iné ťažkosti vrodené či získané v dospelosti.

Kto sa hanbí...

...a ďalej to už asi poznáte. Možno tiež máte doma tvrdohlavca, ktorý k lekárovi z princípu nepôjde. Vtedy musíte vec zobrať do vlastných rúk a nájsť riešenie. Už vo vlastnom záujme. Najjednoduchšou cestou je skúsiť niektorý z osvedčených voľne predajných produktov. Najčastejšie ponúkajú viac účinkov v jednom. Spoločné chvíle vám teda spríjemnia vo viacerých ohľadoch.

Takýmto prípravkom sú napríklad tabletky na erekciu Erexan, ktorého základ tvoria prírodné zložky. Okrem predčasnej ejakulácie vášmu partnerovi pomôže prekonať ťažkosti s nedostatočnou erekciou, posilní u neho chuť na sex, a teda celkovo vylepší váš spoločný zážitok z milovania. Erexan si môžete objednať na www.erexan.sk alebo si ho kúpiť v niektorej z lekární po celom Slovensku.

Tip na záver:

Pri problémoch s predčasnou ejakuláciou je viac ako inokedy žiaduce, aby muž vydržal čo najdlhšie. Známym trikom, ako jeho vyvrcholenie oddialiť, je meniť počas milovania polohy. Tu je na mieste aj trocha sebectva. Ide totiž o to nájsť takú polohu, pri ktorej si partner (hlavne jeho penis) na chvíľku oddýchne. A presne tá poloha môže byť viac ako vyhovujúca práve pre vás.

- reklamná správa -