Presunúť na hlavný obsah

Optické klamy, ktoré využívajú celebrity: Týmito šikovnými trikmi si dokážu zväčšovať poprsie

Zahraničné celebrity

Pred sezónou, v ktorej ide dole takmer všetko, chce každá vyzerať čo najukážkovejšie. Ako však docieliť, aby vaše poprsie malo ten krásny tvar a vyzeralo väčšie ako v skutočnosti je?

Plastické operácie sú už dávno out. Mnohé známe krásky to dávajú jasne najavo. Či už modelky alebo herečky, všetky vedia, že to, čo im matička príroda nenadelila, vedia si dorobiť samé. Existujú tipy a triky, ktoré známe krásky za veľkou mlákou používajú a pred sezónou letných šiat a plaviek by ste ich určite mali vyskúšať aj vy!

Prečitajte si: Mama krásnej Gigi a Belly Hadid pozná liek proti starnutiu: Táto jedna vec v jedálničku môže za jej skvelý vzhľad

Braletka je favoritkou modelky Elsy Hosk

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa),

Krásny anjelik Victoria’s Secret to veru nie vždy má ľahké. Postavu má ako zo škatuľky, avšak svoje poprsie nevyhrala práve v lotérii. K jej krivkám však zaručene ladí a aj preto známa modelka rada volí práve spodnú bielizeň od značky, ktorú prezentuje. Elsa Hosk je známa svojou láskou k podprsenkám typu bralette. Zväčšená spodná časť podprsenky skvelo obopne jej postavu a opticky vytvorí efekt veľkosti. Takáto podprsenka je vhodná aj pri výbere šiat. Mnohé letné varianty majú práve takto strihaný živôtik. Ženám, ktoré chcú decentne zväčšiť poprsie, to takto veľmi pristane.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa),

Modelka Irina Shayk nechá vykúkať aj to, čo mnohé skrývajú

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk),

Spodná bielizeň je podľa mnohých žien tajomstvom. Vyberajú si ju práve pre svojho partnera a chcú, aby ho videli práve iba jeho oči. Modelka Irina Shayk však odkazuje všetkým ženám, aby nabrali odvahu. Malá ukážka krásne čipkovanej spodnej bielizne dokáže zázraky. Vie jemne upozorniť na dekolt, ktorý pritom ani nemusí byť veľký. Práve ženy s menším poprsím si môžu tento trik rýchlo osvojiť. Je to hra na skrývačku, ktorej však vy sama velíte.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk),

Rafinovaný strih šiat podľa návrhárky Chiary Ferragni

Módna ikona je práve po pôrode a jej poprsie dosiahlo iné rozmery ako pred tehotenstvom. Nemôže sa preto na nič sťažovať. Avšak predtým to chudučká influencerka nemala ľahké. Na akciách, ktorých sa zúčastňovala, však s obľubou nosila práve šaty s viazaním okolo krku. Tento typ strihu šiat vytvorí rafinovaný kontrast. Nemusíte si vziať spodnú bielizeň, ale ani nič ukázať. Opticky šaty pôsobia na prsia vzdušne, a to aj práve vďaka tomu, že nič neobopínajú.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Herečka Ashley Tisdale nedá dopustiť na mašle

Skvelým módnym doplnkom sú mašle. Vie to aj hviezda Ashley Tisdale. Herečka si ich však rada dopraje práve v oblasti dekoltu. Takto správnym výberom farebnosti a veľkosti mašle, dokáže so svojim poprsím priam čarovať! Optický klam je v tomto prípade na nezaplatenie!

 

It looks better from up here

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Tisdale (@ashleytisdale),

Mohlo by vás zaujímať: V sekunde o číslo menšia veľkosť: Takto to robí Kim Kardashian či Beyoncé, aby dosiahli ladné krivky

Modelka Bella Hadid vie ako poprsie krásne tvarovať

Belle Hadid sa jej krása nemôže odoprieť. Nie len tak pre nič za nič sa dostala na tie najvýznamnejšie prehliadkové móla. Modelka Bella Hadid však vie aj jednu základnú vec- ak chce mať v šatách či plavkách krásne prsia, musí mať aj kvalitnú a dobre sediacu podprsenku. Aj svoje plavky si preto vyberá tak, aby jej prsia držali na mieste a tlačili ich smerom na hor. Takto si kráska vybojuje bezchybný look bez akéhokoľvek kozmetického zásah.