Presunúť na hlavný obsah

Najkrajšie ženy internetu, ktoré si muži zamilovali: Tieto tromfnú aj slávne celebrity

Zahraničné celebrity

Hollywoodske krásky, okolo ktorých sa točí celý svet z času na čas prestávajú byť pre mnohých mužov už zaujímavé. Tí sa oveľa viac obzerajú po ženách na sociálnych sieťach!

Danielle Knudson

Kanadská modelka s tvárou anjelika a telom bohyne je známa najmä z kampane módnej značky Guess. Vo svete modelingu je však v súčasnom svete tvrdá konkurencia a Danielle to dobre vie. Aj preto pravidelne fanúšikov zásobuje svojimi fotografiami v bikinách, v ktorých je jednoznačne bezkonkurenčná.

Alena Shishkova

Ruská misska, ktorá túto súťaž krásy nevyhrala, si získala popularitu práve na Instagrame. Kráska s výrazom bábiky sa stala akýmsi ideálom ženskej krásy a stelesnením sexsymbolu. Alena tak svojou popularitou tromfla nejednu národnú i medzinárodnú hviezdu. Ako to už býva zvykom, ženy po celom svete sa dávajú prefarbovať a líčiť ako ona, tie odvážnejšie si dokonca upravujú niektoré partie tela poďla nej.

Svetlana Bilyalova

Ďalšia kráska z Ruska, ktorej vzhľad však odráža azíjský pôvod. Svetlana sa svojím exotickým výzorom a nesmierne sexi telom stala ostro sledovanou modelkou na internete. Na Instagrame jej počet fanúšikov prekročil hranicu milión a pol, čo je naozaj obdivuhodné číslo. Trend poukazuje na to, že fanúšikovia nechcú vidieť vyretušované modelky z katalógov, ale to, ako vyzerajú v civile. Častokrát sú v takej podobe ešte zaujímavejšie a krajšie.

Cindy Prado

Modelka, ktorá pôsobí na Miami je stelesnením typickej americkej krásy, akú poznáme z filmov. Plavovláska rozhodne nepatrí medzi „chodiace kostry“, ale má poriadne ženské krivky. Vďaka tomuto benefitu dostáva lukratívne ponuky na fotenie spodnej bielizne, čomu sa tešia aj páni, ktorí sa tak môžu pokochať jej božskými krivkami.

Mathilde Gøhler

Na pohľad obyčajné dievča, ktoré si ale na druhej strane zamilovali státisíce fanúšikov po celom svete. Mladučká dánska modelka pritom nijak neprovokuje svojím telom, ani nešpúli pery. Niektoré ženy si tak kladú otázku, čo na nej vidia? Čím si toto žieňa získalo mužov? Odpoveď je jednoduchá – svojou nevinnosťou. Mathilde pôsobí veľmi čisto a nedotknuteľne. To vyvoláva u mužov pocit dobýjania a tiež poskytovania ochrany.