Presunúť na hlavný obsah

Dara Rolins má krásne telo takmer celý život: Čokoládu a zmrzlinu si síce zakaždým neodopiera, no háčik je v tomto

Slovenské celebrity

Speváčka Dara Rolins si celý život udržuje úžasne vyšportovanú postavu. Sama však tvrdí, že v tom nie sú žiadne kúzla ani triky.

Drastické diéty nedrží, ale...

Nikto si snáď vysmiatu speváčku a mamu krásnej Laury nepamätá inak, ako s tehličkami na bruchu a pevnými vyšportovanými nohami. Večné otázky, ako to robí a čo stojí za jej nezmenenými krivkami ani po pôrode či so zvyšujúcim sa vekom, však zdá sa nikdy neustanú. Kvôli tomu sa speváčka neustále snaží o osvetu a pomocou svojich sociálnych sietí podporuje ostatné ženy v tom, aby si čo sa týka chudnutia či udržania váhy šli za svojimi snami. A aj preto sa občas o svoje tipy a triky podelí.

Nenechajte si ujsť: Bozkávanie pod rozkvitnutou čerešňou: Nádherná Tereza Maxová, Romana Škamlová ukázala (ne)čakanú lásku

Nie je v tom však podľa nej žiaden veľký fígeľ. Speváčka nedrží žiadne drastické diéty a ani si veci vyslovene neodopiera, ak má na ne chuť. Pozná ale mieru a vie, čo chce. Sama sa na margo svojho jedálnička vyjadrila celkom jednoducho a jasne. „Pýtate sa stále dookola ako to robím, celoživotne plus mínus rovnaké číslo džín? No, nejem “kraviny”. Pečivo a sladké. Ale že takmer vôbec, priznávam. Z toho druhého si občas dzobnem. Čokoláde a zmrzline neodolám, ale žiadne veľké a časté boje nezvádzam. Viem, čo chcem. Jednoducho ma nebavia špeky. A aj to moje telo vyzerá lepšie s plochým bruchom. Myslím, že zrelá žena by proste mala na seba byť o niečo prísnejšia. V prípade, že rieši postavu a túži po vyrysovanom tele. Žiadne extra triky za tým vážne nehľadajte. Kvalitné jedlo a pohyb,“  prezradila na svojom Instagrame speváčka, ktorá už roky vyzerá stále rovnako skvele.

Každý má limity a tie by mal počúvať

Síce je poďla Dary normálne snažiť sa dosiahnuť vysnenú postavu a brať si niekoho telo za vzor, stále trvá na tom, že sa každá z nás rodí s určitou predispozíciou a každé telo je individuálne. Preto by sme sa mali milovať také, aké sme a namiesto honby za postavou, akú vidíme v časopisoch a v reklamách, by sme sa mali snažíť byť spokojné vo svojom vlastnom zdravom tele a snažiť sa dosiahnuť svoje vlastné maximum. „Ak (vzory) fungujú ako inšpirácia, motivácia, poradenský zdroj - hurá. V opačnom prípade je to už v samej podstate zle volená cesta ako byť zdrava a šťastná v svojom REÁLNOM tele aj svete,  dodala speváčka.

Mohlo by vás zaujímať: Skrášľujúci zázrak podľa Márie Čírovej: Túto luxusnú ozdravovaciu kúru by dopriala každej jednej žene!

Miluje jogu a prechádzky

Aj preto verí, že by si mal každý nájsť to, čo ho napĺňa a baví. Či už to bude, rovnako ako v jej prípade joga alebo prechádzky lesom, alebo len večerné venčenie psíka, každý pohyb v kombinácii s plnohodnotným jedlom má význam a jeho výsledky sa dostavia. Nikto z nás, a ani Dara, nie je predsa stopercetný a občasný kúsok čokolády či kopček zmrzliny nikoho nezabil. Treba však vedieť, kedy prestať alebo ísť prebitočné kalórie trošku vybehať.

Inšpirujte sa: Krásna modelka Andrea Verešová si užíva rozprávkový život: Francúzsko k nej dokonale sadlo!