Presunúť na hlavný obsah

Inšpirácia na plesové róby: Soňa Skoncová ako princezná, Veronika Ostrihoňová ide na to sofistikovane

Slovenské celebrity

Plesová sezóna je v plnom prúde a my sa rady necháme inšpirovať honosnými róbami a okázalými šatami, ktoré nám vniknú nové nápady. Tentokrát sme si nechali poradiť od známych Sloveniek, ktoré nás svojimi plesovými lookmi očarili najviac.

Preferujete minimalistický štýl, okázalé róby alebo výrazné farebné odtiene? Je len na vás, ktorý štýl si zvolíte na aktuálnu plesovú sezónu, pomôcť a inšpirovať vás pri výbere šiat môžu aj tieto známe celebrity. Ktorej z týchto známych osobností to pristane najviac?

Prečítajte si aj: Dokonalosť v podaní topmodelky Michaely Kocianovej: Na Plese v opere oslnila v minimalistickej róbe

Black tie

Ak sa chystáte na ples a na vašej pozvánke je vopred uvedený dress code, mali by ste tento požadovaný spôsob oblečenia aj patrične splniť. Najčastejšou požiadavkou v súvislosti s plesovým oblečením je uvádzaný pojem „black tie“, ktorý patrí k významným a dôležitým pojmom v oblasti módnych pravidiel. Ak si nechcete spôsobiť menšie faux pax a naopak, chcete prísť do spoločnosti vhodne oblečené a zanechať dobrý dojem, riaďte sa jednoduchými pravidlami. „Black tie“ určuje ženám zvoliť večerné šaty, ktoré však nemusia byť výlučne v čiernej farbe. Mali by ste pôsobiť upravene, dôstojne, elegantne a dĺžka vašich šiat môže byť aj kratšia. Na významné plesy vám však odporúčame dlhé večerné róby a konzervatívnejšie strihy šiat, ktoré neodhaľujú príliš veľa kože.

Tip na kultúrny večer: Exkluzívne vyhlásenie výsledkov ankety OTO. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk

Adela Vincze

Najlepšia slovenská moderátorka Adela Vinczeová má figúru, s ktorou si môže dovoliť ísť do rôznych strihov šiat. Tie jednoduchšie jej predsa len idú viac a podčiarknu jej ženskosť. 

Soňa Skoncová

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová je okúzľujúcou vždy a všade. Musíme však podotknúť, že v plesových róbach jej to nesmierne svedčí a pokojne by v nich mohla chodiť oblečená aj každý deň. V týchto rozprávkových šatách z dielne Jany Pištejovej nám vyrazila dych.

Veronika Ostrihoňová

Ďalšia úspešná Slovenka, ktorá je nielen šikovnou redaktorkou, ale aj inšpiratívnou ženou. Vo výrazných hodvábnych šatách v žiarivej žltej pôsobila naozaj neprehliadnuteľne a tento honosný look by sme si pokojne zvolili aj na významný ples. 

Mária Čírová

Speváčka Mária Čírová je dámou za každých okolností. Mierne extravagantným lookom nás milo prekvapila a za tieto transparentné šaty od Fera Mikloška si taktiež vyslúžila obdiv okolia. Pôvabná a úspešná Slovenka si tento strih šiat môže dovoliť, najmä vďaka jej štíhlej postave.

Lucia Barmošová

Medzi známe osobnosti televíznej obrazovky patrí nepochybne aj Lucia Barmošová, ktorá v sebe skrýva neuveriteľný zmysel pre vkus a zmyselnosť. V minimalistickej obtiahnutej róbe s odhaleným chrbtom spôsobila poriadny rozruch. Táto biela róba jej dokonale sadla!

Adriana Kmotríková

Moderátorka Adriana Kmotríková patrí k typom žien, ktoré si môžu dovoliť experimentovať aj s rôznym farebnými odtieňmi. Sympatická blondínka stavila vínovú farbu, kvetinovú potlač a transparentný materiál. Napriek výrazným prvkom bol výsledný efekt veľmi vkusný a Adriana vyzerala ako ozajstná dáma.

Inšpirujte sa: BLACK TIE? OBLEČTE SA PODĽA DRESS KÓDU

Zuzana Fialová

Slovenská herečka Zuzana Fialová je okúzľujúcou a temperamentnou ženou, ktorej večerné róby dodávajú ešte väčší sexepíl. Známa brunetka nepotrebuje veľa, aby zaujala okolie, o čom svedčí aj tento jednoduchý model šiat. Dlhá čierna róba s ozdobným detailom patrí ku klasike, ktorou nič nepokazíte.