Presunúť na hlavný obsah

Ranná rutina podľa Rosie Huntington-Whiteley: Za 5 minút máte hotový dokonalý nude mejkap

Zahraničné celebrity

Rosie natočia pre Vogue video, v ktorom ukázala jej rannú starostlivosť o pleť a nude líčenie. Keďže modelka preferuje prirodzený baby vzhľad, naučí vás, ako si ho môžete vyčarovať rýchlo a jednoducho aj u vás doma.

Nude mejkap za 5-minút

Najprv si na tvár nanesie pomocou rozprašovača Beauty Elixir od Caudalie, ktorý sa postará o hladkú a žiarivú pleť. Počká kým sa vypije a následne nanesie Glow Crème od Erborian, ktorý dodá pokožke žiarivý efekt. Zároveň slúži ako primer, teda ako podkladová báza pre mejkap, ktorý na ňom lepšie a dlhšie vydrží. Keďže má Rosie prirodzene krásnu pleť, nepoužíva mejkapy ale BB krémy. Preto je ďalší krok nanesenie BB krému, takisto od značky Erborian, ktorý dodáva tvári krásny detský vzhľad a matnosť. Modelka nepoužíva na nanášanie žiadne hubky ani štetce, kedže rukami je to pre ňu najrýchlejší a najlepší spôsob. 

Mohlo by vás zaujímať: Herečka Emma Roberts ukázala svoj elegantný šatník: Takú zbierku kabeliek a topánok jej budete závidieť

Hrá sa s detailami

Tvár je zjednotená, ďalším krokom sú pery. Na tie nanesie obľúbený balzám. Ako prezradila, je na nich doslova závislá a niet sa čomu čudovať, keďže o jej krásne pery je radosť starať sa. Následne sa už len vyhráva s detailami. Do kútikov očí, pod nich, na kraj nosa a okolo pier, nanesie korektor z jej vlastnej kozmetickej rady. Tieto triky odkúkala od vlastnej mamy, ktorú sledovala, ako sa chystá do práce. Pri nude mejkape nevynechá ani obočie, na ktoré nanesie gél a učeše ich kefkou. Aby tvár pôsobila prirodzenejšie, na líca, viečka očí a na hranu brady a vrch čela nanesie bronzer od Chanela. Tento spôsob nanášania odpozorovala od makeup artistov. 

Prečítajte si: Cvičebný plán na spevnené telo: Úžasná Cindy Crawford po 50-ke vďaka nemu konkuruje výrazne mladším

Miluje telové a nude odtiene

„Neverím, že niekto dokáže naniesť maskaru bez kliešti na mihalnice," povedala Rosie vo videu pred nanášaním riasenky. Modelka si dáva maskaru rovnomerne na vrch a spodok mihalníc, aby bolo oko čo najotvorenejšie. Pleť bude pôsobiť zdravo a živo, ak na líčka aplikuje oranžovočervenú lícenku. Na chuť rozjasňovača prišla aj Rosie. Ten nanáša na vrch lícnych kostí, kúsok pod obočie, na vrchnú peru a po dĺžke nosa. Kľúčom krásnych pier je podľa krásky kontúrka. Preferuje prirodzené telové odtiene. Prirodzenú farbu pier podporí rúžom v tom istom odtieni. Na záver tvár jemne zafixuje púdrom.