Presunúť na hlavný obsah

Očarujúca Mária Bartalos bude mať tohtoročné Vianoce výnimočné: Pozrite sa, v čom budú pre ňu magické

Feminity

Sympatická herečka a obľúbená učiteľka z populárneho seriálu Oteckovia, Mária Bartalos prežíva jedno z najšťastnejších období. A keďže nedá dopustiť na tradície a rodinu, práve tieto Vianoce budú pre ňu naozaj rozprávkové.

Talentovaná a očarujúca herečka Mária Bartalos snáď nikdy nevyzerala lepšie. Len prednedávnom, povedala sladké áno, dnes už svojmu manželovi Adriánovi a najnovšie sa mladá rodinka teší z ďalšej radostnej novinky. Krásna brunetka nosí pod srdcom prvé bábätko. A treba uznať, že tehotenstvo jej mimoriadne pristane. 

Vždy túžila po rodine

Sympatická herečka sa zviditeľnila vďaka postave Lindy v markizáckych Oteckoch. Hoci sa množstvo ľudí pýta, či predsa len nie je na dieťatko príliš skoro vzhľadom na to, že Mária je naozaj mladučká, ona sama to vidí inak. Vždy túžila po rodine a po tom, ako sa s Adriánom vzali, obaja si nevedeli predstaviť život bez ratolestí.

Je to akýmsi splnením ich spoločnej túžby. A predsa len mať bábätko v mladšom veku má množstvo výhod. Svoje o tom vie aj jej kolegyňa, speváčka Mária Čírová, ktorá sa tiež stala maminou v mladom veku. No a nevie si toto rozhodnutie vynachváliť. Herečka už by mala mať prvý kritický trimester za sebou, takže teraz ju čaká najkrajšia úloha v živote ženy. A ona sa chce na ňu svedomito pripraviť. 

Prečítajte si tiež: Recept na šťastný život speváčky Márie Kachútovej Čírovej: V živote sa riadi týmto heslom

Tradície sú pre ňu dôležité

Márii sa túžba po dieťatku splnila v tom najkrajšom období roka, počas blížiacich sa vianočných sviatkov. Kráska je známa tým, že Vianoce zbožňuje a tie tohtoročné, budú mať pre ňu naozaj magickú príchuť. Nielenže ich strávi po boku muža svojho života, ale aj s malým pokladom v brušku. Práve pre to budú skutočne rozprávkové. Herečka je veľmi rodinne založená a počas Vianoc nezabúda ani na tradície. A keď sa pýtate ako budú vyzerať tie jej, odpoveď je jednoznačná: Budú rodinné. Plné pohody, lásky, pokoja, vône ihličia a sladkých koláčikov. Sama Mária rada varí a pečie, takže jej rodinka sa má na čo tešiť. 

Mohlo by vás zaujímať: Dara Rolins učí ženy, ako byť sebavedomou a šťastnou: Toto sú lekcie, ktoré im pomáhajú prekonávať prekážky

Čo myslíte, nosí Mária pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko?

spolu hlasovalo 77 ľudí