Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Luxusné kabelky Sloveniek: Domi Navara Cibulková podlieha trendom, Alena Pallová miluje tento štýl

Slovenské celebrity

Jeseň i chladnejšie dni prinášajú opäť nové podnety pre celý módny svet. Slovenky sa nebránia trendom a užívajú si ich aj na doplnok. Poďte sa inšpirovať ich kabelkovým výberom, ktorý je viac ako luxusný!

Štýl je im blízky bez ohľadu na to, v akej pracovnej brandži sa pohybujú. Výber týchto Sloveniek má v malíčku módu a čo viac, užíva si ju. Tentokrát sme sa zamerali na ich luxusné kabelky, ktorých má každá v šatníku hneď niekoľko. Aké kúsky si vyberajú, aby zažiarili v jesenných outfitoch?

FEMINITY TV: Pozrite si tie najštýlovejšie outfity sloveniek aj s luxusnými kabelkami

Romana Škamlová 

Podnikateľka Romana Škamlová si našla svoj štýl v spojení svetov. Je ženou, ktorá miluje výrazné kúsky, nebráni sa však ani tým nadčasovým, hlavne kvalitným.

Prečítajte si tiež: Tréningový plán podľa sexi tanečnice Natálie Glosíkovej: Opísala nám jej overené cviky na štíhlu postavu

Soňa Skoncová

Moderátorka Soňa Skoncová je v móde ako doma a neustále s ňou experimentuje. Je vášnivou milovníčkou kabeliek, rada má menšie kúsky, do ktorých sa jej však zmestí všetko. Neodolala však nadčasovej čiernej klasike z módneho domu Gucci.

Dominika Navara Cibulková

Slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková je v súčasnosti aj fashion ikonou, ktorá vie, čo sa nosí a ako veci spolu kombinovať. Dominika prepadla aj trendu sadle bag, ktorú priniesol na trh módny dom Dior. 

Veronika Ostrihoňová

Moderátorka Veornika Ostrihoňová je v pracovnom prostredí elegantnou dámom. Vo voľnom čase však preferuje street style a blízke sú jej aj rôzne vzory a potlač. Má rada kúsky, ktoré vyniknú. 

Alena Pallová

Prominentná lekárka Alena Pallová sa prezentuje ako ženy s eleganciou a nadhľadom. Má rada luxusné kúsky a podobných kabeliek má doma hneď niekoľko. Vie sa však vyhrať s farbami tak, aby bola vždy zladená od hlavy až k pätám.

Karolína Chomisteková

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková má nos na luxusné kúsky, ktoré ponúkajú značky práve na slovenskom trhu. Dokáže ich skvelo skombinovať s vecami, ktoré sú momentálne v kurze.

Denisa Mendrejová

Bývalá Misska Denisa Mendrejová je odvážna žena, ktorá sa ani počas chladnejších dní nebojí výrazných farieb. Veľmi jej pristanú a hlavne vie, ako ich spolu kombinovať. Zelená kabelka možno nie je pre každého, Denisa však vie ako ňou zaujať a nesklamať.

Mohlo by vás zaujímať: Štýlové Slovenky, ktoré podľahli tomuto trendu: Andrea Verešová akoby stále mladla, Denisa Mendrejová a ďalšie

Natália Selveková

Ladvinku si osvojila aj riaditeľka kliniky ENVY Natália Selveková. Jej kúsok sa však hrdí moderným tvarom a zaujímavou kovovou rúčkou. Vytvoril ju módny dom Chloé a Natália ju doladila práve k výraznej sukni.