Presunúť na hlavný obsah

Victoria Beckham oslavuje 10 rokov: Tieto ikonické kúsky dostala do módy práve ona a stále je im verná

Zahraničné celebrity

Victoria Beckham v sebe skrýva oveľa viac ako slávnu spevácku kariéru. Táto žena sa sama prebojovala na vrchol módneho sveta a to nie iba módnymi prešľapmi. Pre ženy tvorí sviežu módu, ktorú ona sama nosí a miluje.

Victoria Beckham je právom nazývaná módnou návrhárkou. Svoju kariéru začala neurčito, mnoho skeptikov neverilo, že by mohla móde pomôcť či priniesť jej nový pohľad. Táto štýlová ikona však už 10 rokov tvorí neodolateľné kúsky a je nezastaviteľná!

Prečítajte si tiež: Hollywoodske svadby roka na spadnutie: Toto miesto sobáša preferuje Hailey Baldwin, niekto zase verí na magické čísla

Tričká s nápismi postavila na úplne nový level

Niečo tak úplne jednoduché, ako sú biele tričká s nápisom, premenila módna návrhárka Victoria na svoj ikonický kúsok. Tieto jednoduché topy sú totiž výpoveďou a odozvou na udalosti, ktoré bežne stretávajú ženy počas ich života. Jej najznámejšie „fashion stole my smile” si na seba obliekli módne blogerky či influencerky po celom svete. 

Ženskosť v kostýmoch 

Victoria je verná svojmu vyhranenému štýlu. Momentálne nešliape vedľa a už vôbec nie je náchylná k módnym úletom, ktoré si naplno užila počas obdobia Spice Girls. Teraz Victoria preferuje štýlové nohavice, ktoré si vždy nasadí nižšie ako má pás. Voľný vrch k tomu a jej dokonalý outfit je na svete. Nie každý dokáže takéto voľné kúsky premeniť na ikonické tak, ako to spravila práve pani Beckham. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VBSS19 #VBSince08

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Mohlo by vás zaujímať: Normálny život kráľovnej: Okúzľujúca Letizia sa ani počas svojho vládnutia nevzdáva privilégií bežných smrtelníkov

Neustále napreduje a posúva ďalej svoje limity 

Pre Victoriu móda nikdy nebude uzavretou kapitolou. Svoje modely zlepšuje s každou prehliadkou. Vie však, že aj ten najtmavší outfit prežiaria farebné topánky, ktorých navrhovanie i nosenie si sama veľmi užíva!

Rodina je tu pre ňu vždy a všade

Krásny vzťah s partnerom Davidom sa im dá iba ticho závidieť. Victoria je nielen silnou ženou v oblasti biznisu, ale aj vynikajúcou matkou a manželkou. Na prehliadku, ktorú organizovala v Londýne pri príležitosti 10. výročia svojej značky ju prišla podporiť celá jej rodina!