Presunúť na hlavný obsah

Štýlová moderná mamička Katka Sagan: Pri výchove malého Marlona si zakladá na týchto dôležitých veciach

Slovenské celebrity

Síce si prešla náročným životným obdobím, Katka Saganová na svojich sociálnych sieťach doslova žiari. Maličký Marlon jej robí veľkú radosť, užíva si aj tieto maličkosti.

Katarína Saganová je silnou a vytrvalou ženou. Hovorí o tom aj jej športové či materské odhodlanie. Tak ako každá matka, aj ona by pre svoje dieťa spravila aj nemožné. S malým synčekom Marlonom si užívajú krásne chvíle, ktoré sa jej určite ako šťastnej matke vryjú hlboko do pamäti.

Prečítajte si tiež: Postava Marianny Ďurianovej sa rokmi nemení: Vďaka týmto aktivitám vyzerá blondínka tieto dni perfektne

Chvíľky pokoja

Katka miluje prírodu ako takú, a preto si nesmierne užíva každý okamih strávený na záhrade. Posledné lúče slnka ju počas babieho leta neustále ťahali von. Spoločnosť jej robil nielen spiaci Marlon, ale aj rozkošný štvornohý domáci miláčik. Čo myslíte, zvláda Katka úlohu matky dvoch týchto drobcov dobre?

Zmena režimu

Ako Marlon rastie, mení sa aj jeho režim. Katka ako správna mama sleduje jeho potreby. Najnovšie prešli na kašičkovú stravu, ktorú si malý chlapec veľmi užíva. Katarína je zástankyňou zdravého životného štýlu, preto sa pre svoje dieťa snaží robiť množstvo jedál práve z domácich surovín.

Mohlo by vás zaujímať: Slovenské páry, ktoré spolu aj pracujú: Domi Navara Cibulková a Adela Vincze našli po svojom boku tých pravých

Domáca pohoda

Ak jej to jej povinnosti dovolia, Katka rada relaxuje práve doma. Veľké kluby a zábavné reštaurácie sú pre ňu už príliš veľa. Svoju milovanú kávu či ranný čaj si najradšej vychutnáva doma, v pokoji a dokonalej harmónii.