Presunúť na hlavný obsah

Najlepšie plavkové outfity tohto leta predviedla Michaela Kocianová: Takto budete o krok vpred aj o rok

Slovenské celebrity

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová predviedla toto leto záplavu tých najikonickejších strihov plaviek. Poďte sa s nami pozrieť na všetky a môžete si byť isté, že svoju zbierku minimálne o jedny rozšírite.

Modelky sú vždy o krok vpred a toto pravidlo potvrdzuje aj jedna z najúspešnejších slovenských topmodeliek Michaela Kocianová. Predtým ako sa zúčastní finálového večera Schwarzkopf Elite Model Look 2018, ktoré sa uskutoční 30.8. na Pražskom hrade, dopriala si oddych pri mori. Energiu najlepšie načerpá pri mori, kde jej je dopriaty vitamín D od slnečných lúčov. 

Hlasujte za nové tváre modelingu: Predstavujeme vám finalistky modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2018!

Michaela má však pozitívny vzťah k móde a k tej neodmysliteľne patria aj plavky. Toto leto ich predviedla hneď niekoľko strihov. S telom bohyne si môže dopriať plavky akéhokoľvek prevedenia, no musíme povedať, že každá žena s rôznym typom postavy si nájde v jej výbere inšpiráciu a ani my nie sme výnimkou. 

Plavky s vysokým pásom

Tento strih plaviek si dovolí dať na seba len máloktorá žena, no verte, že dokážu s postavou naozaj zmeny. Oceňujeme tiež originálny výber farby, akou zelená je. Odklon od prvoplánovosti a závan štýlu zo zahraničia je v tomto prípade naozaj cítiť. 

90. roky supermodeliek sú späť

Tento trend ste iste postrehli aj vy. Éra 90. rokov je späť a vykrojené plavky, ktoré sme si pred pár rokmi nevedeli predstaviť nosiť, sú v kurze. Michaela má krásne dlhé nohy a takéto monikiny ich skvelo dokážu vykúzliť aj vám. Opticky predĺžite postavu a nepotrebujete žiadne aplikácie na úpravu. Tieto plavky dodajú sebavedomie žene oveľa viac.

Klasika v podobe trojuholníkov

Večná klasika, ku ktorej sa vždy rady vraciame. V šatníku Michaely takisto nikdy nechýbajú základné kusy, vrátane týchto čienych trojuholníkových plaviek. Dvojdielne plavky tohto typu krásne vyzdvihnú ženské prednosti. Zabudnite na výstuž, pociťujeme silný návrat prirodzenosti a budúci rok to bude pokračovať.

Slamený klobúk jednoznačne musí byť

Klobúk pristane každej žene, aj keď si to mnohé nemyslia. Dôležitý je výber, takže vám musí sadnúť skôr tvar. Občas sa treba vedieť aj odviazať. Topmodelka Michaela Kocianová z Elite Bratislava ho skombinovala s takýmito okuliarmi, plavkami a topom nad pupok, a výsledok? Veď posúďte sami. 

Neprehliadnite: Finalisti Schwarzkopf Elite Model Look 2018: Koho by ste zvolili za novú tvár modelingu?

Špagetové ramienka pridávajú na sexepíle

Špagetové ramienka na plavkách opticky vytvárajú veľmi pekný dekolt ako môžete vidieť aj na našej najúspešnejšej topmodelke. Krásna ženská postava vynikne a nič viac nepotrebuje. 

Plážový prehoz 

Táto sezóna praje aj štýlovým plážovým prehozom. Ženské telo pôsobí tajomne a zároveň veľmi chic. Michaela zvolila krásnu farebnú kombináciu a vidno, že má zmysel pre estetiku.