Presunúť na hlavný obsah

Festivalové looky Sloveniek: Karolína Chomisteková v sexi tope, influencerka Naty Kerny zaujala štýlovým prehozom

Slovenské celebrity

Tento víkend sa niesol v znamení festivalovej nálady a naše známe krásky outfitmi zaručene nesklamali. Poďte sa s nami pozrieť, aké outfity na túto príležitosť zvolili.

TTAPPLE

Módna blogerka TTAPPLE zvolila jednoduchú športovú podprsenku, ktorú oživila oversized bundou. Skvelý outfit do horúceho dňa tak prispôsobila chladnejšiemu večeru a šiltovka jej dodala originalitu a štýl.

Barbora Franeková

Miss Slovensko 2009 žiarilia v červenom overale, pohodlných topánkach a šikovnej bunde, ktorá nielenže bola nanajvýš praktická, ale celý outfit dokonale doplnila. Look Barbora skutočne pristal, o tom niet pochýb.

Inšpirujte sa: Krásne Slovenky v plavkách prevetrali svoje top postavy: Čo robia, aby si takúto figúru udržali?

Romana Klimeková

Interiérová dizajnérka Romana Klimeková sa na festival vybrala v pohodlnom outfite. Čierna kraľovala jej outfitu tvoreného šortkami a jednoduchým tričkom. Romana však vo všetkom vyzerá výborne a inak tomu nebolo ani teraz.

Barbora Brušková

Modelka z Elite Bratislava Barbora Brušková zvolila chlapčenský outfit. Čierna farba a pohodlné nohavice sú znakom úspešnej modelky, ktorá pôsobí v zahraničí, a to sa hneď spozná na prvý pohľad.

Prečítajte si aj: Skvelý úspech našich novodobých modeliek: Jana Tvrdíková a ďalšie opäť valcovali prehliadkové móla Paríža

Luciána Čvirková

Modelka Luciána Čvirková zvolila jednoduchý čierny overal s jemnými detailmi v kombinácii s červenou ľadvinkou, ktorá je túto sezónu IN. Praktický outfit jej sadol ako uliaty a ona si atmosféru užívala v pohodlí a štýlovo.

Karolína Chomisteková

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková rifľovú sukňu doplnila sexi topom a jemnou bundou. Kráska vyzerala naozaj očarujúco a festivalová nálada z nej priam sršala.

Mohlo by vás zaujímať: Top letné stylingy Sloveniek: Romana Škamlová vsadila na krivky, Domi Navara Cibulková v Saint-Tropez

Naty Kerny

Influencerka Naty Kerny si prehoz podobný županu zvolila naozaj správne. Všetko ladilo s originálnymi šlapkami a ruksak jej pridal na dievčenskom looku ešte o niečo viac. Nás týmto svojským lookom jednoducho dostala.

Soňa Skoncová

Moderátorka Soňa Skoncová žiarila doslova do diaľky. Jej výrazný vrch zaujal už na prvý pohľad a tak ani teraz patrila medzi jednu z najoriginálnejšie oblečených festivalových krások. Soni nemáme nikdy čo vytknúť a tentokrát to platí dvojnásobne.

Inšpirujte sa: Kde dovolenkujú známe Slovenky? Karolína Chomisteková v Dubaji, Soňa Skoncová si dámsku jazdu užívala v Barcelone

Koho outfit sa vám páči najviac?

spolu hlasovalo 170 ľudí