Presunúť na hlavný obsah

Dokonalá postava na počkanie: Svoje triky prezradila očarujúca modelka Mathilde Goehler

Feminity

Tak o tejto kráske by veru málokto povedal, že je už mamou. Vyzerá totiž absolútne božsky. Nám sa podarilo zistiť ako to robí, že má postavu snov!

Mohlo by vás zaujímať: Osobný tréner J Lo prezradil, prečo má speváčka skvelú genetiku: Vďaka nej na prahu 50-tky vyzerá skvelo

Krásna modelka Mathilde Goehler má skutočne dokonalé telo. Vždy vyzerala výborne, no aj po pôrode dcérky sa do pár týždňov dostala expresne rýchlo do formy. Má na to totiž niekoľko trikov. 

Pravidelná strava

Na svojom jedálničku si Mathilde dáva veľmi záležať. Nielen však na jeho skladbe, ale z každého jedla si robí malý rituál. Tvrdí, že základom je dopriať si počas dňa aspoň 20 minút pre seba a jedlo si v pokoji vychutnať. 

Jablčný ocot ako malý zázrak

Mathilde využíva najmä fakt, že potláča chuť na sladké, ktoré sama zbožňuje. Vždy vypije lyžičkou octu pred jedlom a výsledok je vraj zaručený. V prípade, že potrebuje rýchlo zhodiť pár kíl, zvolí takúto intenzívnejšiu kúru. Tá by však nemala trvať dlhšie ako týždeň. 

Pitný režim ako alfa a omega

Hoci sa o vplyve dostatočného pitia tekutín už toho popísalo, v rámci formovania postavy na neho nedá kráska dopustiť. Denne vypije aspoň 2,5 litra čistej vody a dopraje si aj zelený čaj. Ten funguje skvele ako antioxidant a navyše znižuje chuť na jedlo. 

Pohyb, pohyb, pohyb

Toho má kráska pri malej dcérke naozaj dosť. No nič samozrejme nenecháva na náhodu. Okrem behu a prechádzok, nedá dopustiť na večerné ”brušáky” a plávanie. 

Čítajte tiež: Kate Middleton a jej krásna figúra: V jedálničku jej nesmie chýbať táto surovina, vďaka ktorej sa udržiava vo forme