Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Lýdia Eckhardt predstavila kolekciu S LÁSKOU: Móda plná pastelu a čipky ohúri každú z vás!

Feminity TV

Prvá dáma slovenskej módy Lýdia Eckhardt predstavila v piatok svoju novú kolekciu. Celým večerom sa nieslo posolstvo lásky. Pani návrhárka nám prezradila, čo práve pre ňu znamená toto slovo.

Krásny večer plný tej najkrajšej ženskej módy mali možnosť prežiť diváci, ktorí sa zúčastnili prehliadky módnej návrhárky Lýdie Eckhardt. Slávnostný večer v sebe niesol posolstvo lásky, pretože celá kolekcia bola venovaná práve mesiacu lásky, teda mesiacu máj. 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Návrhár Boris Hanečka predstavil jedinečnú kapsulovú kolekciu na jar/leto: Jeho modely lichotia ženám

Príhovor plný tých najkrajších emócií

Na móle modelky predviedli dokopy 100 modelov, ktoré boli rozdelené, do jednotlivých kategórií, podľa toho, ako ich Lýdia Eckhardt navrhovala. Čaro prehliadky spočívalo aj v krásnom príhovore, ktorý Lýdia nahrala k jednotlivým častiam. Nemohli chýbať archívne zábery z prechádzajúcich prehliadok, výpovede skutočných ľudí, ktorí odpovedali na otázku „Čo pre vás znamená láska?“, ale aj známe piesne o tomto prekrásnom cite. 

Modely, ktoré pristanú každej žene

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt je známa svojim nekonvenčným prístupom. Modelky predviedli modely, ktoré mali naozaj široký záber. Krásne letné šaty, nohavice aj s množstvom prekrásnych blúzok a na záver finálne v podobe nádherných večerných rób, v ktorých sa žena musí cítiť ako pravá kráľovná!

Bozkávanie pod rozkvitnutou čerešňou aj vo vnútri hotela

Vrchol večera nasledoval až po samotnej prezentácii tej najženskejšej módy. Návrhárka Lýdia Eckhardt si totiž pre svojich hostí pripravila nečakaný darček v podobe rozkvitnutej čerešne, ktorá zdobila sálu hotela Double Tree by Hilton v Bratislave. Májový bozk pod čerešňou si tak účastníci mohli vychutnať aj s Lýdiou a spraviť si pri tejto krásnej ozdobe aj fotografiu, ktorá bola hneď na mieste vyvolaná. Pre tento slávnostný večer vymyslela módna návrhárka Lýdia Eckhardt aj nový miešaný nápoj, tzv. nápoj lásky, ktorý bol ponúkaný po skončení prehliadky.

Mohlo by vás zaujímať: Svadobné trendy na rok 2018, ktoré nás prekvapili: Boho šaty s rukávmi či netradičné závoje pre nevesty

Lýdia Eckhardt pre Feminity prezradila, čo pre ňu znamená láska a ako vníma tento jemný cit. Tiež poodkryla tajomstvo kvetov, ktoré miluje a svojimi emóciami po závere prehliadky rozhodne nešetrila! Bol to pre ňu naozaj jeden nezabudnuteľný večer!

FEMINITY TV: Rozhovor s Lýdiou Eckhardt po veľkom finále prehliadky, ktorá niesla názov „S láskou.“