Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Speváčka Kristína o svojom manželstve: Prezradila nám vec, ktorú by nemal robiť žiadny muž

Feminity TV

Len pred pár dňami sme mali možnosť zúčastniť sa krstu nového albumu speváčky Kristíny s názvom Mať srdce. Musíme uznať, že svojim vystúpením opäť zaujala a celý večer sa niesol v príjemnej atmosfére.

Kristína Peláková je talentovaná speváčka, ktorá reprezentuje Slovensko len v tom najlepšom svetle. Okrem talentu má však aj krásu a veľmi sympatické vystupovanie. Po troch rokoch vydala nový album, v ktorom opäť spieva o láske a pravých životných hodnotách.

FEMINITY TV: Vypočujte si celý rozhovor so speváčkou Kristínou o hudbe, manželstve a o tom, čo by nemal robiť žiadny muž

Mohlo by vás zaujímať aj: VIDEO: Mladá raperka Aless motivuje mladých ľudí: Vo svojich singloch sa venuje aj téme šikany!

Kristína aktuálne žiari šťastím, keďže pred rokom si vzala muža, ktorého už roky miluje a okrem toho len pred pár dňami pokrstila svoj ďalší album. Keďže Kristína spieva väčšinou o láske, zaujímalo nás, na čom si ona sama vo vzťahu zakladá: "Vždy bolo pre mňa dôležité to, aby to bolo úprimné z oboch strán."

Prečítajte si: VIDEO: Speváčka Dara Rolins má v tom jasno: Prezradila nám tri veci, ktoré ju v živote najviac motivujú