Presunúť na hlavný obsah

Poznáte ju pod menom @specialeditionlife – čo skrýva v šatníku Veronika Svobodová?

Móda

Z jej fotiek vyžaruje sloboda a optimizmus. Hoci pôsobia ako momentky, len málokto si dokáže predstaviť, koľko je za nimi každodennej tvrdej práce. Čo v jej šatníku nesmie chýbať a kde berie inšpiráciu? O to všetko sa s nami podelila blogerka Veronika Svobodová.

Podporuje lokálnych návrhárov

A to predovšetkým nákupmi, pretože na ich originálne kúsky míňa najviac peňazí. Svoj štýl nepovažuje za vyhranený a oblieka sa podľa nálady a príležitosti. Najdôležitejšie pre ňu je, aby sa v oblečení cítila sama sebou. Niekedy mám náladu na základné farby, občas si ulietavam na žiarivejších farbách, inokedy dbám na doplnky. Som tak trošku chameleón, ale vždy zvolím štýl, v ktorom sa cítim dobre a v ktorom sa sama sebe páčim,“  priznala s úsmevom a dodala, že za základné kúsky šatníka považuje rifle, košele, ale aj šaty. Nevyhnutnosťou sú pre ňu klasické „malé čierne“. Na bežný deň si vyberá najmä jednoduché kombinácie, v ktorých sa cíti pohodlne: „Najradšej nosím rifle, košeľu a k tomu napríklad koženú bundu. Druhou alternatívou sú čierne pančuchy a šaty s potlačou. Každá žena však musí mať aj malé čierne a ja nie som výnimkou. Nedám dopustiť na kvalitné materiály, v ktorých sa cítim pohodlne celý deň.“  Prechodné obdobie by neprežila bez trenčkotu.

Bez členkových čižiem a lodičiek ani na krok

S obuvou je to v jej prípade rovnaké, ako s oblečením. Každé ráno si predstaví, čo ju v ten deň čaká a podľa toho sa rozhodne, čo si vezme na nohy. Okrem pohodlia je opäť rozhodujúca aj nálada či príležitosť. „Samozrejme, že topánky si vyberám podľa ročných období, tak, ako každý človek. Okrem bielych tenisiek a lakovaných poltopánok nedám dopustiť na členkové čižmy bez opätku. Overenou klasikou sú aj lodičky v čiernej a béžovej farbe. Pohodlné topánky večer rada vymením za opätky, a to aj v zime,“ dodala a ukazuje nám svoje obľúbené topánkové kúsky z CCC.

V zimných mesiacoch môžete Veroniku stretnúť v uliciach vo farebných kabátoch a v obľúbených čižmách nad kolená či kožených čižmách z kolekcie Lasocki.

Aj fashionistka môže trafiť vedľa

Ak patríte k ženám, ktoré si niekedy prinesú z nákupov kúsok, ktorý sa v konečnom dôsledku neukáže ako správna voľba, necíťte sa zle. O jeden príklad sa s nami podelila aj Veronika: „Veľmi rada skladám outfity zo základných farieb a dopĺňam ich farebnými kúskami. Takto som prišla k neónovo žltým lodičkám s vloženými priesvitnými časťami. Mala som ich na sebe len raz, takže to nebola rozumná kúpa. Preto som ich pred pár mesiacmi posunula novej majiteľke.“ 

Príďte sa aj vy inšpirovať aktuálnou kolekciou topánok, kabeliek a doplnkov do predajní CCC. Svojich blízkych môžete potešiť aj darčekovou kartou CCC.

-reklamná správa-