Presunúť na hlavný obsah

Túto sezónu sa nosia veľké náušnice: Inšpirujte sa trendmi priamo z prehliadkových mól

Móda

Dizajnéri sa počas kolekcie jeseň/zima snažili šokovať. A to nielen vzormi, materiálmi či strihmi, ale aj doplnkami. Náušnice zohrávajú dôležitú úlohu pri každom outfite. Túto zimu platí, čim väčšie a výraznejšie, tým lepšie.

Doplnky sú vhodným prostriedkom, ako môžete ukázať svoju osobnosť, originalitu a štýl. Vďaka náušniciam dokážete aj z bežného outfitu vyčarovať v priebehu pár sekúnd úplne iný look. Casual outfit premeníte vďaka správnemu výberu náušníc na večerný party look. Trendom sú veľké, oversized, visiace náušnice, ktoré upútajú na prvý pohľad.

Mnohopočetné kruhy

Veľké kruhy, elipsy a hlavne vo veľkom množstve. To predviedli návrhári ako Balenciaga, Fendi či Giorgio Armani. Harmonické tvary si obľúbi každá žena, je len na vás, ktorý variant si vyberiete. 

Rozdielne náušnice

Ideálnou voľbou pre hravé ženy, ktoré sa neboja experimentovať sú rozdielne náušnice alebo jedna výrazná a druhá maličká. Vidieť ste to mohli u značiek Jacquemus či Prabal Gurug, kde ich mala aj modelka Bella Hadid, ktorá túto prehliadku zatvárala. 

Prečítajte si: Čo nosiť v zime na hlave, aby ste vyzerali trendy: Inšpirujte sa svetovými módnymi domami

Tribal motív

Náušnice inšpirované etnom a ozdobami afrických či iných kmeňov si našli svoje miesto nielen počas letných mesiacov, ale aj v kolekcii jeseň/zima. Etro, Marni i Giorgio Armani ukázali lesklejšie prevedenie tohto štýlu. Hodia sa aj do zimného šatníka, nielen k letným šatám. 

Trblietavé strieborné

Výrazne náušnice striebornej farby si obľúbili Tom Ford či Zadig & Voltaire, na prehliadke ktorého predviedla okúzľujúci strapcový pár modelka Hailey Baldwin.   

Mohlo by vás zaujímať: Štýlové Slovenky, ktoré podľahli tomuto trendu: Andrea Verešová akoby stále mladla, Denisa Mendrejová a ďalšie

Farebné kamene

Okázalé výrazne náušnice z farebných kameňov sú základom značky Dolce & Gabbana, ktorá sa vie vyhrať s každým detailom nielen na oblečení, ale aj doplnkoch. Podobné kúsky predviedla napríklad i Anna Sui.